1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Krijgt Ziggo het Eredivisiekanaal?

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door joepke-m, 30 jun 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Precies, en voor die kwaliteit betaal je dus.
   
 2. Het delen van de smartcard zoals PGeven voorstelt vindt ik trouwens nog niet eens zo een slecht idee. Ziet mijn broer ook eens voetbal van de beste club van Nederland!
   
 3. Yep en bij UPC krijg je dezelfde kwaliteit voor een euro-tje of wat minder (en wellicht bij KPN Interactive en Tele2 ook )
   
 4. Het gaat er hier niet alleen om dat je meer moet betalen maar om het feit dat er een paar dagen wordt geadverteerd met een lage prijs en twee maanden gratis en dat dit een dag voor de aanmelding wordt teruggedraaid met als excuus dat er een foutje in de advertentie stond.
   
 5. Helemaal mee eens, ze hebben mijn besluit ook heel makkelijk gemaakt. Ik heb ook helemaal geen zin/tijd om 9 wedstrijden per week te kijken. :wink:

  Als er een interessante wedstrijd is kijk ik die wel via internet. Mindere kwaliteit. Gratis.
   
 6. eredivisie live

  ziggo krijgt wel het eredivisie kanaal ,maar de mensen die het willen zien moeten er weer diep voor in de buidel,betaalde ik vorig seizoen nog 6,95 per maand moet je straks gewoon 14,95 per maand gaan dokken.en volgens mij hebben ze dat weer vlug veranderd .de eerste aanbieding die ik had gelezen was de eerste twee maanden gratis en dan 9,95 per maand.nu word het 14,95 na december .onbeschoft veel geld.dit word de ondergang van het nedelands voetbal veel mensen zullen voor die bedrag afhaken.maarja die zogenaamde voetbal deskundige zullen ook wel flink willen verdienen.ga toch maar weer gewoon naar de radio luisteren denk ik
   
 7. Ja, laat de OPTA zich ook met de prijzen van het Voetballen gaan bemoeien! ;-)
  Dat soort marktbemoeienissen leidt alleen maar tot slechtere service en minder kwaliteit. Bedrijven zullen toch proberen hun winstdoelstelling te halen.
  "Dan moet het maar met minder mensen/service en minder investeringen", wordt dan al snel besloten.
   
 8. Je begrijpt me verkeerd. Ik bedoelde dat het tijd wordt dat de Opta regelt dat ik in Ziggo-gebied ook UPC kan afnemen. Dus een einde maken aan monopolies en concurrentie bevorderen....
   
 9. En voor je 14,95 mag je ook gewoon naar reclame kijken:

  Eredivisielive moet Walhalla voor marketeers worden;

  "...Volgens Van der Graaf en Rozestraten wordt op de zender gewoon reclame getoond. Dat gebeurt tijdens de natuurlijke rustmomenten voor de wedstrijd en tijdens de rust. Het gaat echter niet om lange reclameblokken. De blokken zijn kort, ongeveer 3 tot 3,5 minuut. Van der Graaf en Rozestraten beschouwen Eredivisielive als een Walhalla voor adverteerders, omdat sport commercieel is[...]Omdat de Eredivisie gesponsord wordt door grote merken als Philips, Aegon en Fortis moet er ook ruimte zijn voor reclame die verder gaat dan alleen spot advertising.

  Blij dat ik niet van voetbal hou, hoef ik me hier ook niet druk over te maken. :)
   
 10. En dan neem je dat toch ? Hoef je alleen maar voor te verhuizen. Ohh dan wordt het weer teduur.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina