1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Krijgt Ziggo het Eredivisiekanaal?

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door joepke-m, 30 jun 2008.

Niet open voor verdere reacties.

 1. Dit ligt niet aan ziggo, maar aan de knvb die weer voor het grote geld proberen te gaan.
  Het is heel simpel, neem het niet (liefst massaal). Dan wordt ook dit avontuur een Sport7 TV10 debakel en komt het uit eindelijk weer terug bij de NOS.

  (Diep in mijn hart hoop ik er niet op, dan hebben andere sporten een kans bij de NOS en niet alleen dat spelletje voebelen.)
   
 2. Als jij het prijsverschil voor mij bijpast dan bestel ik het nu direct.
   
 3. Als je iets niet kan betalen dan moet je het gewoon niet nemen. Zo werkt dat met huizen, auto's en nog veel meer. Dat het bij UPC goedkoper is is irrelevant, je hebt namelijk niks met UPC te maken.
   
 4. Helaas niet, nee. Tijd voor de OPTA om de markt open te breken....
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 24 jul 2008
 5. Ben ik helemaal met je eens alleen vind ik dat je vrij gemakkelijk over het prijsverschil heenstapt en het maar gewoon moet bestellen.

  Het heeft in mijn geval overigens niets te maken dat ik het niet kan betalen maar dat ik het niet wil betalen, gewoon uit principe.
   
 6.  
 7. Er gaan sterke geruchten dat de KNVB 7 euro vraagt voor het Eredivisie-Live gebeuren..dan toch knap dat je als Ziggo het dubbele in rekening brengt. Overigens had Sport 7 geen debakel hoeven te worden..maar door het zwart maken door de NOS van Sport7was heel NL al tegen Sport 7 gekeerd voordat die zender 1 seconde had uitgezonden.

  Daarna ging de NOS ervan door met de rechten en werden de liverechten voor heel wat meer dan de 2 gulden per maand van Sport7 verkocht aan Canal+...

  Herman
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 24 jul 2008
 8. Het gaat helemaal niet om het feit dat je iets wel of niet kan betalen..het gaat erom dat je dezelfde auto bij een andere dealer voor heel wat euro's minder kan kopen. (Laat staan dat een dealer een prijsje op de auto plakt en dan vlak voor je de koop wil gaan doorzetten er snel een ander prijsje op plakt)
   
 9. Wat let je om dan naar de andere dealer te gaan? Precies. Omdat dat niet kan. Dus de vergelijking met de andere dealer gaat gewoon niet op. In Duitsland zijn huizen en auto's ook goedkoper. Het verschil is dat je daar niet woont, en je woont ook niet in het UPC gebied.
   
 10. Als iedereen even geduld heeft dan komt er gegarandeerd een betere aanbieding uit maar ik vrees dat teveel mensen nu al happen.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina