1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Krijgt Ziggo het Eredivisiekanaal?

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door joepke-m, 30 jun 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Waar blijft Ziggo nou met een reactie????? Zien ze misschien in dat ze fout zitten en denken ze dat de storm wel overwaait? Ik denk (en hoop) dat er genoeg kijkers (voetballiefhebbers) zijn die nu niet eredivisielive nemen omdat ze zich door Ziggo belazerd voelen. Misschien als Ziggo het in de portemonnee gaat voelen dat ze verstandiger worden??? Komop heren moderators, ben een kerel en reageer op deze onvrede!!!!
   
 2. Een reactie van Ziggo zal er niet snel komen vrees ik :) Die 14,95 staat wel vrij vast. Wellicht dat de Multikabel Gebruikers Vereniging nog met een reactie komt?
   
 3. Er zijn meer dan 1 moderators hoor. En waarom moeten deze reageren om een kerel te zijn? De heren moderators staan los van Ziggo en hebben dus niets met de inhoud van deze discussie te maken, zij zorgen ervoor dat men (de schrijvers van de berichten, wij dus) elkaar niet met een hamer op het hoofd gaan slaan en elkaar voor rotte vis gaat uitschelden. Ze houden het forum netjes en on-topic. Jouw vraag zou je beter kunnen stellen op ziggo.nl en niet op ziggo-gebruikers.nl

  Gert.
   
 4. De heren moderators werken niet bij Ziggo, hoor...

  Posted via Mobile Device
   
 5. Voor zover ik weet hebben ze wel goede contacten met/bij Ziggo en zouden ze in ieder geval een reactie kunnen vragen aan de beleidsbepalers van Ziggo. Ik zou me kunnen voorstellen dat ze zich bij Ziggo inmiddels ook even achter de oren krabben mits ze tenminste de onvrede van de abbonnees meekrijgen.
   
 6. Heb je wel eens een vraag gesteld op Ziggo.nl en zoja een "normaal" en/of bevredigend antwoord gekregen? Nou ik niet dus. Ik heb inmiddels diverse vragen over diverse onderwerpen gesteld en ook diverse malen telefonisch contact met Ziggo gehad maar ben niet 1 keer tot tevredenheid geholpen. (en dan heb ik niet eens moeilijke vragen gesteld!!!) Ik wil geen hetze ontketenen maar vind wel dat Ziggo zijn klanten als onmondig behandeld.
   
 7. Maar voor dit soort vragen zit je op het verkeerde forum. Tuurlijk hebben die mannen hun kontakten maar dat betekent niet dat zij hoeven te reageren. Dat de vraag/klacht-afhandeling van ziggo beroerd is kunnen de moderators niets aan doen.

  Gert.
   
 8. Ik gaf alleen maar een reactie op jouw (uw) bericht. Verder probeer ik me aan het onderwerp van de discussie hier te houden.
   
 9. Ik wil wel reageren als moderator, maar wij zijn geen Ziggo-medewerkers, maar juist de gebruikersvereniging van Ziggo, dus ook gewoon ziggo-klanten zoals jullie die dit forum in hun vrije tijd proberen in de lucht te houden. Dit forum wordt onderhouden en betaald door de vroegere gebruikersvereniging van Multikabel - nu dus Ziggo - MGV

  Er lopen wel Ziggo-medewerkers op dit forum rond die mensen helpen, maar die kunnen hier toch geen antwoord op geven, dit zijn dingen die op een hoger niveau besloten worden.

  Wij hebben als gebruikersvereniging wel een vraag gesteld aan onze contactpersoon bij Ziggo om met een reactie te komen op de (zo lijkt het) plotselinge "prijsverhoging".

  We hebben ook gevraagd of de geruchten kloppen dat er een goedkoper pakket bestaat waar geen reclame voor gemaakt zou worden, zoals eerder in dit topic geopperd werd en hoe het kan dat er al 7000 inschrijvingen zouden zijn terwijl je nog niet kon aanmelden.

  Zojuist kregen wij hier de volgende officiële reactie op van Ziggo:  Tot zover de reactie van Ziggo.
  Ziggo geeft hiermee dus aan dat de 14.95 een normaal tarief zal worden. Daarmee is Ziggo ruim 50% duurder dan bijvoorbeeld KPN en UPC die hetzelfde pakket voor 9.95 en 10 euro aanbieden (de eerste maanden kost het daar 6 euro per maand).
   
 10. Ik ook, maar als ik off-topic ben gegaan dan sla ik mezelf wel even met een hamer op m'n hoofd... :cool:

  Gert.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina