1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Krijgt Ziggo het Eredivisiekanaal?

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door joepke-m, 30 jun 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Te belachelijk voor woorden, meer kun je er niet van maken.
  Je voelt je eigen belazerd als je weet dat in heel Nederland behalve Ziggo land de prijs hiervoor 5 euro goedkoper is:evil:
  Lijkt op het oude cinenova filmkanaal verhaal wat destijds bij casema ook al veel duurder was als bij alle andere providers.
   
 2. eredivisievoetbal

  heb een klacht ingediend bij ziggo.ze kunnen toch niet een dag voordat je kan aboneren ineens het duurder gaan maken,zal wel niks helpen .maar toch moest het even kwijt aan ziggo.
   
 3. makkelijk geld verdienen

  Voor 15euro kan je al een uitwedstrijd van je eigen cluppie in levende lijve meemaken. Boycotten dus zou ik zo zeggen tot ziggo tot inkeer komt en beseft dat het voetbal van de burger is en dus voor een normale prijs aangeboden moet worden.Als ziggo dit niet kan voor 10euro en upc wel dan denk ik dat er bij ziggo iets teveel grootverdieners rondlopen:oops::evil:

  Hopende op een normale prijs

  een van de vele voetbaldieren in dit land
   
 4. ik heb gebeld en het zou iets met rechten te maken hebben, maar dan is het toch raar dat UPC het wel voor 9,95 en tele2 en ziggo niet.
  Ik neem het in iedergeval niet en oja de medewerkster zei ook nog dat die 14,95 pas geldt per 1-1-2009
   
 5. Op het forum van FC Twente verteld iemand, die beweert te werken bij Ziggo, dat er 2 pakketten komen.

  pakket 1 :

  - 4 streams , eerste twee maanden 9,95 daarna 14,95 per maand
  - elke maand opzegbaar
  - pakket wordt als actie gecommuniceerd

  Pakket 2 :

  - 2 streams, eerste twee maanden gratis, daarna 6,95 per maand
  - elke maand opzegbaar
  - pakket wordt niet gecommuniceerd

  Als dit klopt, dan zou ik het 2e pakket nemen. Op de meeste tijdstippen zijn er toch niet meer dan 2 wedstrijden, alleen op zondagmiddag om 14.30 uur mis je dan een paar wedstrijden. Wel vreemd dar Ziggo hier zelf helemaal geen publiciteit aan geeft.
   
 6. reactie

  De grote vraag is natuurlijk of je kan kiezen welke wedstrijd je krijgt te zien volgens mij ben je afhankelijk van de keuze die je word voorgeschoteld, mijn inziens heb je daar niet zoveel aan.
   
 7. Sterker nog, wat wint ziggo er mee als je het goedkope pakket neemt. Ze kunnen je zelfs twee "mindere" wedstrijden voorschotelen. Moet jij eens opletten hoe snel je het duurdere pakket neemt.

  De eredivisie nv had zelf de hand moeten houden in de prijzenstructuur. Die kans is nu voorbij. Beetje dommig van ze.
   
 8. gewoon allemaal de zelfde prijs, dus upc, kpn, ziggo, tele2 allemaal 9,95 of 14,95 per maand dat was eerlijker geweest
   
 9. Is het zo dat je tele2 voetbal kan blijven kijken via sport1 en dus voor hetzelfde geld veel meer sporten en buitenlands voetbal hebt?
   
 10. Tele2-Voetbal bestaat niet meer..dus helaas pindakaas.. De buidel mag geleegd worden in de zakken van de oude man. 14,95 euro voor je Sport 1 en 14,95 euro voor je Eredivisie Live.

  Herman
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina