1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Krijgt Ziggo het Eredivisiekanaal?

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door joepke-m, 30 jun 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Inderdaad blijkt maar weer dat ziggo op dit moment een niet echt betrouwbare dienstverlener is.
   
 2. UPC wint dus deze slag, alleen kan je niet naar ze overstappen. Al vraagt Ziggo het driedubbele t.o.v. UPC. Hoezo vrije marktwerking: OPTA werk aan de winkel...!!!
   
 3. Dit is echt niet te geloven ...

  Voordeel is wel dat de keuze nu makkelijk geworden is. Ik kijk mijn eigen club wel via internet, iets mindere kwaliteit maar wel gratis. En als de OPTA nog een keer wakker wordt stap ik wel over :roll:
   
 4. Vandaag gevraagd of men het teveel betaalde bedrag €6,95 voor de eredivisie willen verrekenen met de betaling van de volgende maand. En dit voortaan niet meer willen afschrijven als er geen voetbal wordt uitgezonden. Ik laat nog horen wat hun antwoordt is, ook als men het voetbal wil blijven leveren voor die prijs het komende voetbaljaar.:lol:
   
 5. Dat ben ik helaas vergeten maar ook totaal niet aangedacht. Ik hoop op een reactie van Ziggo waarom ze dit hebben gedaan. Voor 9,95 wil ik het wel hebben maar niet voor 14,95
   
 6. In reaktie #35 (11 juli 2008, 23:34) had ik dit al geschreven. Ik zal wel de enige zijn maar heb toen begrepen dat men 9.95 vraagt voor 2 kanalen eredivisie en 14.95 voor alle 4 of 5 kanelen eredivisie (alle wedstrijden dus). Wederom, ik kan wel helemaal fout zitten maar toch.

  Gert.
   
 7. Sport 1 en Film1 waren ook al goedkoper bij UPC....
   
 8. Grote schande

  Beste forum leden, ik wist ook niet wat ik zag, UPC dit hebben jullie gewonnen van de grootste onbetrouwbare kabelaanbieder van dit land. Ik heb het met eigen ogen gelezen en zelfs vermeld op dit forum, de prijs was 9,95 p.m en 2 maanden gratis voor alle wedstrijden. Deze zin is nog even bedoeld voor Ziggo, jullie zijn de laatste maanden volledig door het ijs gezakt, de helpdesk en de bereikbaarheid is een zootje, veel verstoringen en klap op de vuurpijl jullie zijn een stelletje op.......... maar dat mogen jullie zelf invullen.

  Ik zou zeggen beste mensen boycotten die zooi.


  :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:
   
 9. zo stond het niet op de website...
   
 10. Blijf rustig...blijf rustig...anders krijg je ook -1 van onze Ziggo-man

  :cool::cool:

  Herman
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina