1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Krijgt Ziggo het Eredivisiekanaal?

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door joepke-m, 30 jun 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hoe zit het met de onderhandelingen over doorgifte van het Eredivisiekanaal? Voor mij persoonlijk geldt: Indien het Eredivisiekanaal door Ziggo NIET wordt doorgegeven, dan ga ik overstappen op een andere aanbieder...

  Wat doen jullie?


   
  Laatst bewerkt door een moderator: 30 jun 2008
 2. Volgens mij geeft het artikel aan als je het goed leest dat nog met geen enkele TV aanbieder een overeenkomst is gesloten. Enige verschil met Ziggo is dat ze van Ziggo kennelijk geen woordvoerder te pakken hebben gekregen.

  Kortom: nogal voorbarig om nu al conclusies te trekken.

  Het is bovendien de vraag of je van de alternatieven voor Ziggo nu zo veel blijer wordt. Digitenne is een drama qua kwaliteit en zenderaanbod, schotel is vaak lastig omdat je ook maar net een schotel moet mogen plaatsen.

  Overigens zal Ziggo er echt wel voor zorgen dat ze niet de enige aanbieder ZONDER voetbal zijn.

  (Al moet ik persoonlijk zeggen dat ik het wel prettig zou vinden als de schaarse ruimte aan nuttiger zaken besteed wordt :wink: Voetbal is voor mij zeker geen reden om over te stappen)
   
 3. er zijn al wel aanbieders die de voetbal gaan door geven zowiezo kpn de zijn rond voor digitene interactive tv en tvmobile. ook tele2 is bijna rond het is dan ook vrijwel zeker dat ook de voetbal daar weer terug komt. over onderhandeling met ziggo is wijnig bekent maar ik denk dat de voetbal wel komt.
   
 4. Kennelijk heb jij een andere bron dan het artikel van de topic starter, want daar staat toch echt KPN en Tele2 nog in onderhandeling.
  Wel zegt KPN dichtbij te zijn.
   
 5. Ik hoop dat het niet wordt doorgegeven. Er is al kanaalvulling zat.
   
 6. klopt ik heb artiekel nog even opgezog en er stond inderdaat in dat ze bijna een akoort hadden daar had ik blijkbaar even overheen gelezen sorry
   
 7. Ik denk dat de firma Eredivisie Ziggo hard nodig zal hebben om hun financieele verwachtingen waar te maken en zou me dus maar niet ongerust maken.
   
 8. Ik denk dat voor de mensen die ook een schotel hebben het interessant wordt om af te wachten en een keuze te maken tussen Ziggo en CDS. Wellicht scheelt het wat in prijs. Misschien gooit Ziggo er een toeslagje op (zij hebben het kabel-monopolie) en dat het met de schotel toch goedkoper kan/zal zijn.

  Gert.
   
 9. Ik heb juist op voorhand Tele2 opgezegd in de hoop dat je dit kanaal juist betaald via kabel kan bekijken....
   
 10. Ziggo gaat het eredivisie kanaal echt wel uitzenden hoor.
  Volgens mij probeerde Ziggo toch eerst met Canaal Digitaal de rechten te kopen dat mislukte...

  Maar misschien blijven ze toch wel samenwerken met Canaal Digitaal voor het uitzenden van het Eredivisiekanaal.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina