1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

FTP?

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door crushthedemoniac, 28 jun 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Nog een vraag over de webspace

  Omdat mijn nieuw gestarte draadje over dit onderwerp direct gesloten werd, maar met een link naar dit draadje, stel ik mijn vraag maar hier.

  Ondertussen heb ik een pagina naar mijn webspace kunnen oploaden. Dit heb ik kunnen doen door mijn eigen upload programmaatje, maar niet op de wijze zoals de klantenservice meld op de site. Helaas. Want ik zou liever de mapjes zien en daar mijn html bestandjes naar toe slepen (zoals de klantenservice dus meld). Dan kan ik tenminste zien wat ik doe en al eerder gedaan heb (wat er precies geüpload is, dus ook de niet meer in gebruik zijnde bestandjes).

  En belangrijker: hoe weet ik nu hoeveel ruimte ik nog over heb? Dat staat nergens, ook niet in MijnZiggo.
   
 2. Hier wilde ik ook mijn ftp pagina bewerken online, dus niet via mijn progje op de pc. Ging bij Orange prima. Nu kan ik heel die url niet meer vinden en dus gebeld naar de helpdesk. Na een lange wachttijd (!) iemand aan de lijn die wel begreep wat ik bedoelde maar niet het antwoord wist. Iemand anders gelukkig wel...het antwoord is: Het kan niet meer online!!!!! Want volgens hun ging dat zo langzaam!! Nou, met de huidige verbinding van Ziggo snap ik dat best. Bij Orange ging het vlekkeloos.
  Nu kan ik dus mijn ftppagina niet meer beheren (want mijn eigen pc is ook hier en daar kaduuk o.a. dat ftp progje en outlook)
  Maar dat was mijn probleem vlgs ZIggo...terwijl ze wel een brief stuurde dat er niks zou veranderen!!! :cry:
  Nu is het internet ook zo sloom, we gaan binnenkort kijken voor een andere provider... :?
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 5 jul 2008
 3. Hi!

  Als ik naar je IP adres kijk heb je een wanadoo adres, dus geen ziggo of casema adres. Dan heb je je ISP diensten toch bij Orange, of mis ik nu iets?

  Bye,
  Raymond.
   
 4. dan zou het nu bij Online.nl moeten zijn. Maar daar kan ik er ook niet bij. De helpdesk zei gewoon: dan kan niet meer.
  Makkelijk hé?? de url van m'n site doet het nog wel, maar niet de ftp site om te beheren :cry:
   
 5. Nog even voor de duidelijkjeid :wink:
  Eerst zaten we bij Casema en Wanadoo, toen werd Wanadoo Orange en nu Online en Casema werd Ziggo
   
 6. idd , casema , wanadoo , casema , ziggo :mrgreen:
   
 7. Hi!

  Heel apart, overigens moet je dan bij het online forum (is dat er?) vragen en niet hier, je hebt namelijk geen ISP product van Ziggo, maar van Orange, of nu dus Online.

  Bye,
  Raymond.
   
 8. Maar online verwees me dus naar Ziggo...of zouden ze het zelf ook niet meer weten??
  Ondertussen heb ik maar weer eens een contactformuliertje ingevuld.
   
 9. Hi!

  Mooi verhaal, maar als je klant bij Online/Orange bent, dan moet je DIE aanspreken op je diensten. Daar koop je ze, dus als je een probleem hebt met je homepage, vertel dat dan daar. Ze zijn de enige die je daar mee kunnen helpen.

  Bye,
  Raymond.
   
 10. ook daar weer een form ingevuld
  Ik kan wel dit vinden :

  • Hoe kan ik mijn homepage op internet zetten?
   Nadat u uw eigen homepage heeft gebouwd, kunt u hem bij ons op de webserver plaatsen. Daar heeft u een zogenaamde FTP client voor nodig.( dit wil ik dus niet, ik wil het online doen zoals voorheen (Snoesje) Dat is een programma om verbinding te maken met onze webserver om daarna uw homepage bij ons te plaatsen. Voor Windows kunt u een programma gebruiken zoals WS_ftp. Voor de Macintosh kunt u gebruik maken van FetchFTP.
   • Host/server: home.online.nl
   • Username: uw e-mailadres zonder @online.nl
   • Password: uw wachtwoord
  U kunt alleen verbinding maken met onze webserver als u een internetverbinding heeft via Online. Als u een internetverbinding heeft via een andere internetprovider kunt u geen contact maken met de server home.online.nl via ftp. (???Dus??? omdat m'n site nog op wanadoo staat, is dit , denk ik onmogelijk???)

  • Hoe kan ik mijn homepage bij Online aanmelden?
   Nadat u uw pagina op onze webserver heeft geplaatst, kunt u hem terugvinden op het volgende adres: http://home.online.nl/gebruikersnaam (zonder het @online.nl).(maar al die url met onze gebruikersnaam werken dus niet.) De pagina is dan voor iedereen op internet beschikbaar. Voor het aanmelden van uw site bij onze homepage index, verwijzen we u graag naar deze pagina.(dit is ook weer zo''n vage verwijzing) Meer informatie over het aanmelden van uw site bij zoekmachines vindt u op de websites van de zoekmachines zelf. Voor een overzicht verwijzen wij u graag naar http://website-promotie.pagina.nl.

  Nou ja, we zien wel hoe ver we komen....
  Bedankt in iedergeval voor je 'lezend' oor :)
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina