1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

8455DVB bug & wish list

Discussie in 'Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)' gestart door MauriceW, 27 jun 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. bugs

  Klopt het dat je niet 2 verschillende zenders tegelijkertijd (of met een overlapping) kunt opnemen? Op mijn Samsung ben je dan wel verplicht 1 van de zenders te bekijken i.v.m. de 2 beschikbare tuners, maar dat is logisch. Op de Cisco krijg in dat niet voorelkaar.

  Verder viel mij op dat als je een geprogrammeerde timer met een herhaalde frequentie (wekelijks, dagelijks, ma-vr, etc) tijdens de opname stopt, dat de geprogrammeerde timer ook verwijderd wordt. Dat is erg lastig. Je moet de timer dan dus weer toevoegen. Logisch lijkt mij dat de ingestelde timer blijft en naar de volgende dag/werkdag/week (afhankelijk van ingestelde frequentie) gaat.

  Beide punten lijken me iets voor op de buglist/verbeterlijst.
   
 2. Klopt, de cisco kan maar 1 opname tegelijk maken.
  Je kunt wel tijdens een opname naar een ander zender live te kijken (maar die kan je dus niet opnemen)

  Pas hiermee op, want volgens mij komt de volgende dag de timer weer terug in je opnamelijst. Hij is tijdelijk onzichtbaar.
  Maar dat kan ik ook verkeerd onthouden hebben, ik gebruik de cisco al een tijd niet meer om op te nemen.
   
 3. Dat is erg jammer en ik hoop dat het in de wensenlijst kan worden meegenomen.

  Dat was me nog niet opgevallen, ook omdat ik de timer daarna direct weer heb ingesteld voor de volgende dag, maar ik zal het eens proberen. Dat het onzichtbaar wordt lijkt me in ieder geval niet in orde en werkt verwarrend.
   
 4. Ik 'wil' niets anders dan een logisch werkend apparaat. Het gaat er om dat als de timeshift doorloopt bij het bekijken van een zelf eerder opgenomen programma, het niet meer dan logisch is dat het ook zou moeten doorlopen als ik interactieve tv bekijkt (niets anders dan een eerder -maar dan extern- opgenomen programma) En zeker als voor dat onlogisch verschil in gedrag niets in de handleiding staat....
   
 5. Afgelopen weekend ben ik tegen een vreemd probleem aangelopen wat ik volgens mij nog niet eerder op dit forum heb gelezen. Tijdens het zappen naar een andere zender gaat het beeld op zwart, krijg ik de huidige programma info van de gekozen zender, maar het geluid blijft van de zender waarop eerst was afgestemd. Het display op de Cisco toont wel de gekozen zender, maar het beeld blijft op zwart. Ik kan zappen wat ik wil, maar ik blijf het geluid houden van de zender waarmee is opgestart en het beeld blijft zwart. Zijn er meer mensen met deze ervaring?
  Oplossing was op standby, even wachten tot de HD gestopt is met draaien, de stroom eraf en even later er weer op.
  Ik heb dit nu 2 keer gehad op dezelfde dag (zaterdag 26-9). Sindsdien niet nog een keer gehad.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 28 sep 2009
 6. Ik heb precies hetzelfde gehad. Ook op zaterdag(avond). En ook 2x. Stroom eraf hielp bij mij ook.
   
 7. Volgens een eerdere reactie van Ziggo zou dat aan de middleware (dus bij Cisco/OpenTV) liggen en zou het opnemen van twee zenders kunnen als de nieuwe middleware uit is..... Toch ben ik bang dat we er nog wel een tijdje op kunnen wachten.
   
 8. Zeer herkenbaar. Al tig keren gehad sinds de laatste update. (Waarvan mij nog steeds niet duidelijk is welke veranderingen die heeft gebracht) Alleen hoef ik de Cisco heel even uit te doen en dan weer aan. Niks wachten dus.
   
 9. Wat mij laatste tijd ook opvalt is dat na afloop bekijken (tot aan het eind) van Net Gemist (cq. TV-theek?) de cisco niet automatisch meer terugkeert naar het menu (maar dus blijft hangen op laatste beeld).
   
 10. Dat werkte bij mij helaas niet, op standby en dan weer aan. Ik had daarna wel weer beeld, maar als ik dan naar een andere zender ging kreeg ik weer hetzelfde probleem.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina