1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

8455DVB bug & wish list

Discussie in 'Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)' gestart door MauriceW, 27 jun 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Super, thx mensen!
  Denk dat ik dan zelf voor de 785 ga kijken, de 1100 is te prijzig :P
  De 785 is wel strak... moet nml. enigzins op mijn philips prestigo sru 9600 lijken ofwel strak zijn :P

  Maar toch moet die optie er komen, is gewoon iets wat je zou verwachten... Alle andere boxen hebben het wel dus waarom cisco niet ;)

  PS: Begrijp me niet verkeerd de SRU is een super remote, erg tevreden over maar de pijltjes zijn gewoon niet 100% lekker te bedienen en mijn vriendin vind hem te groot (kleinere vingers) waardoor ze niet lekker kan navigeren zeg maar, je moet toch zo nu en dan op terug of menu drukken die zitten net ietsjes te ver :P
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 5 jun 2009
 2. overschakelen

  Zit vanavond de serie lost te kijken, terwijl ik voor het vrouwtje Goede tijden in de epg had gezet.
  Springt opeens het beeld om naar rtl 4 onder het kijken ,kan dit doorgaan voor een bug.
  Tis niet erg prettig om weer itv op te starten en weer zoeken...
   
 3. 1. Traag!

  2. Soms krijg ik, als ik via de EPG een programma/kanaal kies:
  Terwijl ik de timer niet wil instellen, ik druk op OK om het programma te kiezen.
  Als ik uit EPG ga en weer terug, en kies het programma nog een keer doet ie het wel

  3. Traag!!
   
 4. DVB Ondertiteling bij de Cisco mag wel een poetsbeurt hebben, die is zo blokkerig.
   
 5. Weet je zeker dat je niet per ongelijk eerder op de avond in de EPG op (OK) hebt gedrukt op dat RTL4 programma? Dan programmeer je de Cisco namelijk om op dat tijdstip naar die zender te springen.

  Als je op (OK) drukt terwijl je op een lopend programma staat, gaat ie er gelijk naar toe, maar als het een programma in de toekomst is dan zet je eigenlijk een zap timer.
   
 6. Klopt daar was ik al achter gekomen.
   
 7. Dan ook maar in dit Topic:

  Bij Net gemist en andere on demand uitzendingen wordt de 4:3 content uitgerekt tot 16:9. Dit kun je bijv. zien bij SBS6 met smaak politie uitzending.

  Ik heb toch echt in mijn decoder staan dan 4:3 origineel als 4:3 weergegeven moet worden en dit gaat wel goed bij reguliere tv uitzendingen.
   
 8. Toch heb ik sinds de laatste firmware update veel van dit soort storingen. Een EPG opname stopt dan 'spontaan' na 3/4, waarbij de hele box even uit gaat. Sterker nog. Gisteravond was er ook even een hickup te zien bij het bekijken van een eerdere opname. Intussen was er een EPG opname bezig. Plotseling merkten we dat de rode 'R' in het display verdwenen was. Ik wilde de opname met de hand opnieuw starten. Maar in de mini-gids (die te zien is bij overschakelen naar een andere zender) stond de R nog wel goed, dus zou er opgenomen moeten worden. Die 'R 'verdween aan het eind van de opname. Maar uiteindelijk was het resultaat een mislukte opname (te zien aan een verminkt rood bolletje) die inderdaad was gestopt op hewt moment dat de R in het display verdween. Dit mij nu al 2 keer sinds de opdate overkomen. Had ik voorheen niet. Ik heb nu alles gereset naar fabriekswaarden. Hopelijk biedt dat soelaas.
   
 9. Ik zoek een HighDef PVR en de keuze zal tussen de cisco en de humax 5050c zijn (mocht er binnenkort geen nieuwe decoder uitkomen). Maar voorkeur gaat uit naar de Cisco omdat deze ook geschikt is voor interactieve tv. Wel is het essentieel dat ik de gemaakte opnames uiteindelijk op dvd kan branden. Ik heb begrepen dat de humax aangesloten kan worden op het LAN netwerk en een externe USB harddisk. De Cisco kan dit niet toch?

  Andere vraag. Kan je met de Cisco gebruik maken van ITV zonder extra abbonement? Of heb je altijd aanvullende pakketen nodig?
   
 10. Dan is het heel simpel. Alleen de Humax kan dat. Met de Cisco krijg je met geen mogelijkheid de opnames buiten het apparaat.

  Overigens kun je veel iTV diensten ook pay per view afnemen, dus een abonnement is niet per sé noodzakelijk. Maar uiteraard moet je daar dan wel weer de Cisco voor hebben.

  Je zult dus moeten kiezen: óf iTV óf opnames op DVD kunnen branden. Een apparaat die beide kan is er niet en zal er waarschijnlijk ook niet komen (de leveranciers van de iTV content worden wat zenuwachtig als je met hetzelfde apparaat de opnames naar de PC kan krijgen en via P2P kan verspreiden).
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina