1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

8455DVB bug & wish list

Discussie in 'Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)' gestart door MauriceW, 27 jun 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Als je een HighDef PVR zoekt met meer opslagcapaciteit, dan moet je eens kijken naar de humax 5050c.
  Die heeft 320 GB en er zijn al aardig wat mensen die de disk hebben vervangen door een 1 TB. Daarnaast heeft deze de mogelijkheid om een usb-disk aan te sluiten en daar materiaal naar te verplaatsen en zo heb je dus de mogelijkheid van 'ongelimiteerde' opslag.
  Hier kun je van alles en nog wat over dat apparaat lezen
   
 2. Ook ik heb wel een paar puntjes (misschien al eerder genoemd):
  HDMI handshake verbeteren elke dag mijn Cisco opnieuw instellen begin ik van te balen.
  Geluid: de ene zender knalt uit je speakers terwijl de andere nauwelijks te verstaan is.
  Verder weinig ervaring met DD uitzendingen via mijn Denon
  Ineens een zwarte achtergrond bij EPG enz.
  Kan me niet herinneren dat ik dat bij mijn Samsung 360 ooit gehad heb, geluid en beeld altijd super.
  HD klein paar series en Films opgenomen stuk of 8 en al 50 % gebruikt, kun je na na de garantie periode makkelijk zelf een andere grotere HD plaatsen?
  <quote> je moet als mens natuurlijk altijd iets te z@ken hebben :oyeah: <quote>
  Vandaag zelfs helemaal geen Signaal via HDMI en na 5 dagen aangestan te hebben was i vastgeslagen is dit normaal?

  Een week in bezit.
  Johan
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 25 mei 2009
 3. Audio kwaliteit en ethernetpoort

  Voor de bug and wishlist:

  Ik ben wel happy met de Ciscobox maar de audio-kwaliteit is wel matig. Analoog signaal voor radio klinkt vele malen beter op mijn Pioneer VSX-LX51 en het geluid van tv-programma's blijft ook achter. Dat moet toch anders kunnen. Hebben Humax gebruikers dezelfde ervaring? Wellicht een reden om over te stappen.
  Verder wacht ik met spanning op het beschikbaar stellen van de ethernetpoort nu alle argumenten om dat niet te doen met de komst van de Humax imho zijn vervallen.
   
 4. Geluid via optische uitgang is niet te regelen met de afstandbediening?!

  Met bv. mijn humax PVR en samsung ontvanger kan ik met 1 zapper alles regelen met de cisco moet ik steeds via mijn versterker het geluid regelen ofwel extra zapper:(

  En ja ik weet het er betstaan universele afstandbedieningen en die heb ik, programeerbaar en wel maar dan toch blijft de cisco remote gewoon het handigst / snelst in bediening met name in het menu / interactieve deel naar mijn mening...

  Dus kan de workarround wel bij mij liggen maar de oplossing in firmware ;).
   
 5. Geluid Cisco

  Geluid werd geregeld met remote van de Cisco via HDMI. Na reset van de remote kon ik geluid weer 100% uitsturen en daarmee kwaliteitsprobleem opgelost. Blijkbaar werd de instelling vastgehouden (50%) van het moment dat ik de audio via de tv (Sony) wilde regelen. Ik regel nu het geluid via de Pioneer en dat gaat prima.
  Rest alleen nog de ethernetpoort:wink:
   
 6. Dus jij zegt dat ik na een reset van de remote wel kan zappen en volume kan regelen via de cisco remote? Wat moet ik doen dan?

  Let wel ik wil geluid optisch, cisco met hdmi naar philips tv (geluid standaard helemaal uit op tv) en met optisch naar versterker...
   
 7. Ik hoop dat ik je goed begrijp.
  Zoals ik dat deed was:
  - remote met 000 weer deblokkeren zodat die niet meer werkte voor de tv (Zie handleiding)
  - tv volume helemaal op nul zetten
  - volume op Cisco maximaal zetten
  - op je versterker de optische (of coax, wat je wil) ingang die je wil gebruiken kiezen en daar het volume en andere audio instellingen regelen.
   
 8. Helaas... Dat is het nu juist, ik wil het volume via de cisco box kunnen regelen maar de optische uitgang van dat ding is aan of uit zeg maar ipv harder / zachter via de box zelf, zoals dat wel met een humax, samsung, etc. kan. Kortom nu moet ik zappen met de cisco remote en het volume regelen met mijn versterker. Voorheen had ik met de humax en samsung box het geluid van mijn versterker standaard op 20 staan, tv op 0 en volume regelde ik via de box, dit gaat dus niet met de cisco althans ik vind het niet, ook niet na je mogelijke oplossing :(

  PS: Workarround is momenteel mijn philips prestigo remote (volume knop van cisco box niet geprogrameerd met cisco maar met versterker volume) MAAR dat ding is wel mooi/handig maar dus niet echt handig voor het interactieve deel ivm de knoppenindeling ervan... Wat een keuzes moet ik toch maken, denk dat ik eens die logitech ga proberen maar ja, proberen a 150 euro is ook weer van de zotten natuurlijk al zeggen ze in de reclame dat ik die terug kan sturen als die niet bevalt :P
   
 9. een logitech harmony werkt perfect :grin:
  Je kan ook de 555 of 535 kopen.
  Deze zijn aanzienlijk goedkoper maar met dezelfde functionaliteit.
  Ik zelf heb de 888 een keertje gekocht voor 70 euro :cool:
   
 10. Same here. Met de Harmony is interactief prima te bedienen en ongeveer dezelfde knoppen zitten hier ook op. Ik heb de Cisco afstandsbediening nooit hoeven gebruiken en ook nooit gemist.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina