1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

8455DVB bug & wish list

Discussie in 'Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)' gestart door MauriceW, 27 jun 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Re: Uitsluiten

  Alles had ik losgekoppeld met alleen connectie van de versterker naar de Cisco en dan HDMI naar TV. Het beeld was perfect en geen artifacten.

  Toen alles 1 voor 1 aangesloten en telkens bij elke stap alles uitgezet en weer getest. Wat blijkt nu: Alles werkt weer gewoon. Op dit moment alles aangesloten en nog steeds goed beeld, maar zal nog wat testen op latere momenten en dan edit ik hierwel bij.

  In ieder geval nog bedankt voor de reply's :)
   
 2. Kinkt als dat er ergens een kabel niet helemaal goed aangedrukt was of zo. Blij iig dat het nu werkt.
   
 3. Zojuist weer geprobeerd, maar weer artifacten in het beeld. Dus heb ik nu 1 voor 1 onderdelen afgesloten en weer getest. Wat blijkt: Als de coax van de RF bypass in de Cisco zit dan krijg ik atrifacten. Ik denk dus dat 1 of beide coax kabels die in de Cisco zitten niet goed is afgeschermd. Als ik de RFbypass niet aansluit heb ik helder beeld ;)

  Ik ga die eens vervangen om te zien of het verholpen is.
   
 4. Dolby 5.1 geluid

  Ik zat vandaag even te spelen met de taalkeuzes en daarbij kwam ik erachter dat Eurosport HD en Film1 HD op de 2e taal dd 5.1 geluid geven.
  Die keuze is uiteraard bij het afspelen van een opname ook nog te maken.

  Dat is op zich geen bug :rolleyes:, maar bij Film1 HD is helemaal niet te zien dat er nog een taal te kiezen is (geen rode knop in de infobalk). Bij eurosport is die keuze er wel, maar ik verwachte niet dat taal 2 (engels) in dd 5.1 zou zijn.

  Ik zou graag op de wishlist willen toevoegen dat deze 5.1 talen als voorkeur vastgelegd kunnen worden.

  Update:
  Ook NGC HD heeft dd 5.1 geluid op taal 2
  Nog even goed gekeken op de infobalk, maar ik zie geen hint dat er dd 5.1 geluid beschikbaar is.
  Van mij mogen de dd 5.1 geluidsporen net als bij Discovery HD wel de default zijn.

  Update 2:
  In epg is wel te zien of er dd geluid bij een uitzending is via het bekende DD symbool, maar om nou steeds daar te gaan kijken :?.

  Ik ga mijn philips pronto wel programmeren om bij europsport hd, ngc hd en film1 hd automatisch het 2e geluidsspoor te kiezen
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 9 nov 2008
 5. Ik heb de cisco nu een week en heb ditzelfde probleem al 4x gehad, erg irritant! Heb je hem toevallig op de HDMI uitgang aangesloten? Heb nl. ergens gelezen dat het daaraan ligt, hij kan dan na een tijdje standby te hebben gestaan geen handshake oid meer doen, via scart zou je dit probleem niet hebben maar ja...
   
 6. Wie koopt er nu een HDTV decoder om hem via SCART aan te sluiten en alleen SD beeld te hebben? Denk dus dat iedereen hem via SCART aangesloten heeft.

  En het lijkt idd een handshake issue, maar om een of andere vage reden heb ik dit probleem een stuk minder dan eerst. Het komt alleen nog steeds soms voor.
   
 7. Je bedoeld hier waarschijnlijk: Denk dus dat iedereen hem via HDMI aangesloten heeft. :rolleyes:
   
 8. Oeps. Uiteraard :wink:
   
 9. Pvr & epg

  Even terug naar het topic; bugs.

  Ik heb het vandaag even helemaal gehad met dit apparaat. Ik wordt gek van het pvr gedeelte.

  EPG werkt dus nu niet zoals bekend (no name) en een tijdsopname is ook een crime. Wanneer krijgen we weer een firmware update Ziggo????

  Ik heb dus handmatig tijdsopnames ingepland, blijkt dat van 1 opname er maar 4 minuten is opgenomen en hij verder helemaal niet meer voorkomt in de lijst met geplande opnames.

  Ook is verwijderen van epg opnames en/of tijdopnames is zeer onduidelijk.

  Als je iets hebt ingepland op dagelijks of wekelijks en je wilt hem deleten, dan krijg je de keuze of je "deze" of "alles" wilt verwijderen??? Ik heb inmiddels denk ik het verschil begrepen, maar waarom deze keus?
  Als ik een opname wil deleten dan wil ik ook alles deleten.

  Nu blijk ik daamee dus een paar keer de verkeerde keus gemaakt te hebben (door alleen "deze" gekozen te hebben) en nu ploppen dagelijks eerder gemaakte tijdsopnames 2, 3 keer op in de lijst met geplande opnames die dus nu weer mijn nieuwe lijst met opnames flink in de war sturen. Grrrrrrrrr.

  Ik heb het echt geprobeerd dit apparaat een kans te geven, maar op dit moment is het allemaal ontzettend K en bijna onbruikbaar wat betreft de pvr. Kan ik een refund krijgen? :giveup:

  Laat ik afsluiten met iets positief; beeld kwalitiet is zeer goed tot uitstekend van het apparaat, maar dat is op dit moment dan ook alles.
   
 10. Ik vind deze keuze wel prettig, want als ik eenmalig een keer een serieopname wil overslaan ivm andere opname, dan vind ik het wel fijn dat ik de week erna niet opnieuw die serie hoef te programmeren.
  Als je trouwens kiest voor 'deze', dan is de opname tot na de eerstvolgende geplande opname niet zichtbaar in de lijst. Dus de epg is idd niet altijd even prettig.

  Heb jij al voor het apparaat betaald dan?
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina