1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

8455DVB bug & wish list

Discussie in 'Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)' gestart door MauriceW, 27 jun 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. De problemen met opnemen via de EPG staan los van het activeren van interactief. Ik zal de genoemde problemen doorsturen als bug.
   
 2. Dank! Oh, en de kritiek was uiteraard niet persoonlijk bedoeld, want over de VOD helpdesk medewerkers in de Cisco topics ben ik juist wel erg te spreken.
   
 3. Bug! Maar anders een wens.
  De harddisk blijft altijd draaien als de cisco aan staat ook als hij verder niet gebruikt wordt voor opnames of afspelen.
  Met de standaard instellingen begrijpelijk omdat dan de harddisk voor de timeshift permanent gebruikt wordt. Maar als ik die uitschakel blijft de harddisk draaien.
  Alleen maar extra herrie, extra warmte en voor de milieu bewuste ook energie.
  Voor mij is het eerste punt, het geluid, de belangrijkste. Al moet ik wel zeggen dat hij redelijk stil is.
   
 4. Inderdaad, alle geplande opnames zijn opeens een uur vervroegd door de wintertijd. Dat betekent dat je alle herhalende opnames opnieuw kan instellen. Eerst alles verwijderen en dan alles weer erin. Toch al gauw een half uurtje werk.

  Vraag: Hoe staat het met de nieuwe firmware? En wat zit er allemaal in?
   
 5. De reden voor het actief houden van de harddisk is dat het te allen tijde beschikbaar moet blijven voor de instant recordings.
   
 6. Even een vraag? Waarom zet je hem dan niet uit? :?.
  Scheelt jou de herrie en de warmte en de milieubewusten energie.
   

 7. Dit is toch wel een hele suufe bug Had ik net alles time based gemaakt vanwege onstabiliteit van de EPG (bug 1) moet ik nu alles vaeranderen omdat time based verschuift met de tijdzone (bug 2).

  Wie heeft dat nou weer bedacht, een opnametijd in de eigen zone is ALTIJD tov de lokale tijd en dus absoluut, verandert nooit door een andere tijdinstelling.

  Als ik problemen zou hebben verwacht, dan is het met de EPG, immers tijdzone aanpassingen kunnen verschuivingen to andere landen met zich meebrengen (al is dat in Europa tegenwoordig ook aardig gesynchroniseerd).
   
 8. Toch zijn er meer PVR's met zomer/wintertijd problemen. Ik zie over de Samsung DCB-P850R ook weer dezelfde soort meldingen in het forum. Blijkbaar is het niet simpel om dit in de firmware goed te doen (of kennen ze geen zomer/winter tijd in het verre oosten?....)
   
 9. Weet niet waar ze gemaakt worden of belangrijker, waar de firmware geschreven wordt, maar idd: heel zuid-oost Azië kent geen zomer/wintertijd. Nooit gehad of inmiddels afgeschaft.

  Zie http://www.webexhibits.org/daylightsaving/g.html
   
 10. Voor timeshift is hij niet nodig (die had ik immer uitgezet).
  Voor instand recordings hoeft hij ook niet echt aldoor te draaien. Hoogstens dat je opname door het opgang komen van de HD een paar seconden later start. Vind ik ook niet echt een probleem. Dat is bij wel meer harddisk apparaten het geval.
  Mag ook rustig instelbaar zijn van mij, bijvoorbeeld een instelbare timeout met in de lijst van timeouts de keuse altijd aan.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina