1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

8455DVB bug & wish list

Discussie in 'Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)' gestart door MauriceW, 27 jun 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. 8455DVB bug & wish

  Hallo Kitaro, een tijdje deze discusie niet gevolgd, heb op jouw aanraden mijn Cisco ontvanger naar Waddinxveen opgestuurd(fluittoon) nieuw box ontvangen, prima geregeld maar blijf op dit moment met een vraag zitten.
  Mijn DVD recorder (panasonic DMR-EH68) en de Schotelontvanger van Topfield TF500PVR hebben beide de mogelijkheid om een programma in te korten dan wel scenes er tussen uit te halen. Ik mis dat in de Cisco. Zie ik iets over het hoofd of zit het er gewoon niet op? Als het er inderdaad niet op zit wil je dit dan svp bij je update wensen lijst voegen?
  Alvast bedankt, Mucha
   
 2. Begrijp ik Kitaro1. Ik weet ook van onze decoders dat het eea nogal wat voeten in de aarde heeft. Voor mij is deze bug, samen met de wens om favorieten in een zelf gekozen volgorde te zetten, en de wens om in blokken voor- en achteruit te kunnen springen bij het bekijken van opnames, zo'n beetje wel wat ik graag zou willen zien aangepast met nieuwe firmware. Voor de rest ben ik een bijzonder blije gebruiker van de Cisco decoder.:)
   
 3. Met de Cisco kun je inderdaad geen opnames bewerken. Ik zal het op de wensenlijst zetten.
   
 4. Deze wens prikkelt mijn nieuwsgierigheid . Waarom zou je op een systeem met maar 80 GB, opnames in HD kwaliteit (want daar is de 8455 toch primair voor bedoeld) willen bewerken en bewaren? :shock: Je bent dan zo door de schijfruimte heen
   
 5. inkorten opnames

  Hallo, in 1e instantie gebruik ik de Cisco als digitale decoder, de hdtv uitzendingen zullen op niet al te lange termijn uitgebreid worden is de algemene verwachting. de enkele Hd uitzending die er nu is(mooi te vergelijken met Eurosport HD en normale digitale en de anologe uitzending) is voor mij nu nog te weinig om een HD abb. te nemen.Maar de uitzendingen van bvb Brava zijn prachtig neem ik graag op,maar omdat er geen programma informatie is,neem je ook uitzendingen of gedeeltes op die ik wil wissen en daarna het geschoonde gedeelte te bewaren. mijn huidige digitale schotel ontvanger heeft een usb uitgang.via deze uitgang kun je opgenomen programma's overspoelen naar je PC en daar bewerken. in dezelfde hoge digitale kwaliteit Maar als je helft maar wil hebben van wat je overspoelt,kun je beter voor die tijd inkorten. Ik hoop dat de USB uitgang van de Cisco op termijn daar ook geschikt voor wordt gemaakt, los van die grotere harde schijf die ik ook wel wil hebben, ik wacht de ontwikkelingen wel even af, met vriendelijke groet Mucha
   
 6. Doman

  Doman Forum Member

  Berichten:
  2.674
  Ziggo:
  Internet & Televisie
  Gebied:
  fZiggo
  Meer..
  Lid geworden:
  20 sep 2005
  Reken er maar niet op.

  Allemaal begrijpelijke wensen die de gebruikers/klanten graag willen maar waaraan Ziggo & Co jammer genoeg geen medewerking aan zal willen geven.

  Wel bizar natuurlijk, al die mooie HD(MI) schermen/apparatuur momenteel maar je (HD/SD) opnames zul je nog steeds voor archivering via de oude analoge manier (SCART of eventueel component) moeten overspelen naar een ander medium. :roll:
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 9 sep 2008
 7. graag HDMI naar DVI activatie !

  Ik heb mijn cisco decoder 2 dagen in huis,
  maar ik krijg geen beeld via de HDMI kabel.

  na veel zoeken op internet,.
  ben ik er achter gekomen dat mijn probleem ( geen goed hd signaal bij kabel van hdmi naar dvi) toch een probleem is van de Cisco decoder !

  Er zijn verschillende HDTV decoders geweest die het zelfde probleem hadden, maar door een software update zijn deze problemen verholpen.

  Ik vond het al zo gek.
  Ik heb hier een Samsung lcd, en een Philips LCD tv.
  Alle 2 'HD READY' maar zonder hdmi aansluiting.
  Wel heb ik een DVI aansluiting op bijde tv's.

  Met een hdmi naar DVI kabel krijg ik op de tv's perfect beeld van verschillende HDTV apparaten.
  Maar niet vanuit de CISCO.

  DUS: HEEEEL GRAAG EEN UPDATE VOOR DE CISCO !!!
  (activatie HDMI naar DVI)
   
 8. ik sluit me helemaal bij Wesley aan als het inderdaad technisch mogelijk is. zijn denk ik aardig wat mensen die dvi hebben
   
 9. Oei. Kan iemand anders dit ook nog bevestigen dat het inderdaad niet werkt een HDMI <-> DVI kabel? Dit gezeik hadden we ook destijds met de Samsung DCB-H360R ontvanger. Aangezien mijn plasma alleen DVI ingangen heeft is dit een must dat dit werkt. Uiteindelijk is het wel gaan werken met de Samsung na een software update..... Tot die tijd heb ik moeten kijken via component.

  Nu lees ik dat component sowieso niet gewaarborgd is dat HD signalen worden doorgegeven.... Dus mocht bovenstaand verhaal kloppen dan geen Cisco voor mij..... en dat is op zich wel jammer want op zich ben ik zeer geintereseerd in deze HD-PVR.

  *Update:

  Mijn Plasma heeft een DVI-D ingang met HDCP support.

   
  Laatst bewerkt door een moderator: 15 sep 2008
 10. Blijven hangen van opname aan het einde

  Hoi Kitaro1, nog een suggestie voor eerste firmware update: als je een opgenomen programma hebt bekeken blijft de opname op het einde 'hangen'; de laatste halve seconde wordt telkens herhaald (oneindig lang). Los van de vraag of dit goed is voor het apparaat zou het wel zo netjes zijn als de opname gewoon zou stoppen en je terug zou keren naar het laatstgekozen digitale televisie-kanaal. Thanks!
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina