1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

8455DVB bug & wish list

Discussie in 'Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)' gestart door MauriceW, 27 jun 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Weet vrij zeker van wel: ook ik kon de ene zender in HD opnemen en de andere zender in HD kijken.
   
 2. Het hele linker gedeelte van het scherm wordt gebruikt voor de info. Ik heb de zenders doorgezapt en geen enkele zender geeft zoveel info, dat het niet zou passen. Scrollen is dus niet nodig.
   
 3. Kitaro1, dank voor je reactie iz scrollen door programma info, maar ik heb het toch zeker al een paar keer gehad dat het scherm te klein was. Ik geef toe dat het niet vaak voor zal komen, maar als het wel voorkomt is het toch irritant. Ik zal het melden als ik weer iets tegenkom waarbij de info er niet op past. Ik weet ook niet of het verholpen kan worden met nieuwe firmware, maar zo ja, dan graag (zoals gezegd kon het met de samsung zapperbox wel).
   
 4. Foutje; bij een Dolby signaal (Discovery HD) werkt de volume knop niet

  Wens; de actuele tijd, of een tijdlijn in het EPG scherm.
   
 5. WRCVEEN, ik constateerde hetzelfde wat betreft de volumeknop bij Discovery HD al gaat het geluid wel helemaal uit als ik de volumeknop naar beneden blijf drukken (dus alleen keuze tussen heel hard (afhankelijk van instelling volume op tv uiteraard) of helemaal uit).

  Missende tijdsaanduiding in EPG scherm mis ik ook, en had ik al eerder als wens doorgegeven.

  Is er iemand die zich geroepen voelt de eerder gepubliceerde wish- and buglist te updaten?:wink:
   
 6. Wordt bij de komende update ook het HDMI handshaking probleem opgelost? Anders gaat de box vandaag nog retour, want elke keer de stekker eruit halen als ik hem aandoe is geen oplossing voor mij.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 5 sep 2008
 7. opname uit epg niet altijd correct

  Bug:

  Wat ik constateer is dat als ik een opname via de EPG maak en deze dan 5 minuten eerder en 10 minuten later laat stoppen er niet altijd rekening gehouden wordt met de extra start en stoptijd. Dit is erg vervelend als je aan het terugkijken bent en pas aan het einde constateerd dat niet alles is opgenomen.
   
 8. Ik merk dat het altijd fout gaat als je twee programma's achter elkaar opneemt, anders gaat het altijd goed.

  Voorbeeld: dinsdagavond neem ik op Net 5 eerst altijd Desperate Housewives op, dan Pushing Daisies. Beide met standaardsetting 5 minuten voor en 30 minuten na.
  Beide programma's worden dan incorrect opgenomen: Desperate Housewives stopt te vroeg, Pushing Daisies start zowel te laat als eindigt te vroeg.
  Heb gelukkig mijn Mediacenter nog als backup, maar dit is zeer hinderlijk.
  Nu kan ik natuurlijk een handmatige opname voor beide programma's instellen die beide programma's als één opname ziet, maar dat verlaagd het gemak van vanuit de EPG opnemen weer aanzienlijk.

  Zou dit graag in een volgende firmware opgelost zien.

  Wat betreft de handshake issues: graag idd ook hier een oplossing voor. Al moet ik zeggen dat met mijn ritueel van eerst alles uit, dan decoder aan, dan TV aan en dan versterker aan het nu bijna altijd goed gaat zonder de stekker er uit te moeten halen, het blijft erg irritant dat dat ritueel nodig is (terwijl al mijn andere HDMI apparaten het probleemloos doen).

  Is er wellicht al enige indicatie te geven van wanneer we een FW update kunnen verwachten en wat gepland staat om gefixed te worden?
   
 9. Info blok te klein

  Hoi Kitaro1, ik heb zoals eerder toegezegd vanavond even gekeken naar een aantal programma's waarvan de informatie niet geheel weergegeven kon worden omdat het veld te klein is, en je niet naar beneden kan scrollen. Ik had binnen een paar minuten al 3 programma's vanavond: Radar (NL1),Tegenlicht (NL2) en My Super Sweet 16 (MTV). Zou toch wel prettig zijn als dat bij de eerstvolgende firmware update wordt meegenomen. Dank alvast!
   
 10. Ik heb het nu ook gezien. Gaat op de lijst van bugs. Ik kan alleen niet garanderen, dat het bij de eerstvolgende update wordt meegenomen.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina