1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

8455DVB bug & wish list

Discussie in 'Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)' gestart door MauriceW, 27 jun 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hallo Kitaro,

  Is er al wat nieuws te melden over de komende software update?

  De bug van het niet synchrone geluid bij afspelen van opnames begint steeds irritanter te worden :)
   
 2. Er is nog niets bekend. Zodra het wel bekend is, dan zal ik het op het forum plaatsen.
   
 3. Ik las ook ergens dat Ziggo in het 4e kwartaal mogelijk met een HDTV-HD-IPTV van Samsung op de markt komt... Kan iemand dit bevestigen? Waarom twee apparaten ondersteunen als beiden over dezelfde functionaliteit (lijkt mij) beschikken.. Het ondersteunen van een volledig werkend systeem is al complex genoeg lijkt me.
   
 4. Lijkt me niet zo verrassend gezien het model dat je bij Ziggo de boxen koopt en je zelf kan kiezen welke decoder je wil. Ze hebben toch ook meerdere opties voor SD decoder, SD PVR en HD zonder PVR? Lijkt me dan niet onlogisch dat voor HD met PVR en interactieve TV ook te doen.
   
 5. Hoeveel tuners?

  Kan iemand bevestigen hoeveel en wat voor tuners er in de 8455DVB zitten? Kun je bijvoorbeeld een HD opname maken en een ander HD kanaal kijken? Of kun je alleen maar SD opnemen en tegelijkertijd kijken?

  Lekker dat je op de website van Ziggo geen specs kunt terugvinden; en dit voor een apparaat van ruim 400 euro.....
   
 6. Screenshots van de interface

  Kan iemand wellicht enige screenshots posten van de interface? Dit geeft de potentiele kopers een indruk van wat ze kunnen verwachten.
   
 7. Eerste weekje

  Sinds een klein weekje ook aan de Cisco. Op zich wel goed te spreken al is het op zich wel een stap terug qua functionaliteit t.o.v. van mijn zelf gebouwde mediacenter (MythTV).
  Net even geprobeerd 2 HD opnames tegelijk te laten maken en zoals meerdere al ondervonden hebben dat doet ie niet :( Dat lijkt me toch een basis functie voor een aparaat met 2 tuners...hopelijk wordt dat snel opgelost.
  De beeld kwaliteit is via HDMI 1080i helemaal perfect.

  Nu maar hopen dat die netwerk aansluitingen binnenkort een nuttige functie krijgen (hint: via het netwerk streamen / toegankelijk maken van opnames op een eenvoudige HD frontend).
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina