1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

8455DVB bug & wish list

Discussie in 'Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)' gestart door MauriceW, 27 jun 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Heb je al eens geprobeerd om de schijf te formatteren?
   
 2. Yep, geen verschil... Ik denk dat de oorzaak van mijn probleem nu wel duidelijk is. Na de zoveelste herinstallatie lijkt het erop dat de 2e tuner niet constant is. De ene keer geven beide tuners 100% signaal/100% kwaliteit het andere moment geeft alleen de 1e tuner signaal en de 2e totaal niets... Ik bel even met Ziggo om de box om te ruilen...
   
 3. Ik ben er voor vandaag weer helemaal klaar mee.. Probeer te bellen naar Ziggo, via het menu Interactieve TV wordt ik doorgestuurd naar een helpdesk in Alkmaar die, na minstens een half uur gewacht te hebben, blijkbaar niets van Interactieve TV afweten. Ze verzochten mij vriendelijk opnieuw te bellen en dan de optie Betalingen(!) te kiezen zodat ik zeker weten bij Casema zou uitkomen (logisch toch)... Vervolgens kan ik weer minstens een half uur wachten..

  Ik hoop dat Kitaro of iemand anders een call voor me kan loggen.. Ik wil de box graag omruilen. De 2e tuner 'hapert' en zorgt ervoor dat mijn opnames vrijwel altijd corrupt zijn. Herinstallatie (minstens 10x uitgevoerd) levert geen verbetering op. Signaal op de 1e tuner is altijd 100%...

  Graag advies!

  Tnx

  Martijn
   
 4. Ik heb dit ook hoor terwijl ik totaal geen problemen heb met opnemen/ Eurosport HD bekijken.

  Het lijkt erop in mijn ogen dat de 2e tuner constant uitstaat en pas gaat werken als je iets gaat opnemen. Dat is wat mij mogelijk lijkt, want als ik de cisco aandoe en niks opneem dan staat er bij de 2e tuner ook niks.

  Kitaro en anoniem kunnen vast uitsluitsel geven hierover :)
   
 5. Het lijkt mij dat beide tuners signaal moeten hebben (dat is bij mij in ieder geval wel zo). Kun jij iets opnemen en gelijkertijd een andere zender bekijken?
   
 6. Ja, maar als ik nog niets heb opgenomen en ik kijk naar de info dan zie ik bij tuner 2 niks staan.

  Ga ik iets opnemen en kijk dan bij de tuner informatie dan pas zie ik bij tuner 2 ook 100%/100% staan.

  Dus het werkt prima?
   
 7. Hier hetzelfde gedrag als Royz met de twee tuners. Dat hoort volgens mij zo en levert hier ook geen problemen op.
   
 8. Het is inderdaad zo, dat als de 2e tuner niet wordt gebruikt deze op 0% staat.
   
 9. een wish

  Zou het mogelijk zijn om de harddisk uit te schakelen als er geen opname gemaakt hoeft te worden en timeshift uit staat? Ik kan een dergelijke optie nergens vinden en de drive blijft actief als je timeshift uit zet.

  Verder werkt de box prima.
   
 10. Ik heb nu 2 weken de box binnen. Los van het feit dat het ruim 2 maanden heeft geduurd...... ben ik erg tevreden met de ontvanger. Had hiervoor de Siemens PVR en dat was een groot drama. Ik hoop trouwens wel dat er voor de Cisco een betere ondersteuning komt dan voor de Siemens. Voor de Siemens is er één firmware update geweest in 2 jaar en dat aparaat was dramatisch slecht (zal jullie de details besparen).

  Wat mij (vooralsnog) opvalt aan de Cisco zijn de volgende 3 punten:

  1) Geluid bij opnemen loopt net niet synchroon met het beeld. Erg irritant, zeker als je er op gaat letten. Dit moet echt aangepast worden (Bug);

  2) Als ik een programma opneem, bijvoorbeeld "Nu we er toch zijn op vakantie" dan kan ik selecteren dagelijk, wekelijks, ma-vr etcetera. Maar wat ik wil (en dat deed de Siemens wel goed) is dat hij het programma gewoon opneemt als het er is, als het eenmaal per week is eenmaal als het drie maal per week is drie maal en als het dagelijks is dagelijks. Nu werkt de opname als een tijdopname. Als ik aangeef dat ik een programma dagelijks wil opnemen en het programma wordt alleen van ma-vr uitgezonden dan neemt hij het ook vrolijk op, op zaterdag en zondag. Oftewel, de opname is gewoon een tijd opname. Dagelijks van ##:## tot ##:##. In mijn ogen een bug. Hij moet bij het opnemen alleen het geselecteerde programma opnemen;

  3) Wat al eerder is aangegeven, het is vreemd dat je maar een programma tegelijkertijd kan opnemen. Waarom is dit? Lijkt mij ook een bug.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina