1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

twee decoders

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door burdynam, 26 jun 2008.

Niet open voor verdere reacties.

 1. Inhouse-cardsharing noemen we dat en dat kan bv door gebruik te maken van niet-ondersteunde ontvangers (bv dreamboxen met een kabel-tuner er in ipv een sat-tuner). Wan-sharing (buiten je huis) is illegaal, inhouse-sharing zijn de geleerden het niet over eens of dit illegaal is, per slot van rekening betaal je ook maar 1 keer je analoge bijdrage per aansluiting terwijl je wel kan kijken op 100 teevee's in je huis. Er is ook nog geen jurisprudentie over, geloof ik. Maarre, ssst, ik maak er zelf ook gebruik van :cool: Niet verder vertellen hoor :-P

  Gert.
   
 2. Beste Gert.

  Ik heb een abbo lopen digitaal totaal-pakket, met een Humax.(perfect!) Maar... ik heb nog een diditale decoder staan, zonder ziggokaart, die wil ik in de slaapkamer gebruiken.
  Dus ik kan een Ziggo-kaart kopen, 29,95.
  Moet ik deze gewoon activeren?
  (Dus eigenlijk een tweede kaart activeren op dezelfde naam/adres)

  Ik ben zo bang dat ze me een tweede maandelijkse 9,95 rekenen voor het extra totaal-digitale pakket.

  gr. burdy.
   
 3. Hangt er vanaf welk abonnement je kiest. Als je standaard kiest betaal je voor die 2de gewoon een tientje per jaar. Kwestie van het juiste vakje aankruisen.

  Gert.
   
 4. Het blijft allemaal wat vaag. Wat staat er op de Ziggo-site:


  Ik wil meer digitale ontvangers in mijn huis plaatsen, kan dat?
  • Ja, dat is geen enkel probleem. Je kunt op elke televisie met een SCART-aansluiting een digitale ontvanger plaatsen. Voor de ontvangst van digitale televisie van Ziggo heb je wel ook het startpakket Digitale Televisie van Ziggo (smartcard en inschrijvingsformulier) nodig.
   Bestel het startpakket Digitale Televisie van Ziggo
  Smartcard, OK. Kost je dus éénmalig 30 euro. Maar wat moet je met dat inschrijvingsformulier? Invullen dat je het gratis abonnement wil hebben? Of hetzelfde abonnement aankruisen als je al hebt? Of ga je dan tóch dubbel betalen. Het is zinloos om het bij Ziggo na te vragen, want elke medewerker geeft je een ander antwoord. Zucht... is het nou écht zo moeilijk om dit in twee zinnen éénduidig op de website uit te leggen?
   
 5. Nu is het zo dat je per smartcard moet betalen voor betaalde abonnementen. Als je niets extra's wilt betalen, dien je dus voor het gratis pakket te kiezen.

  Later schijnt(!) dit aangepast te worden naar de oude Multikabel situatie: je abonnementen betaal je per aansluiting, ongeacht het aantal smartcards. Of en wanneer dit definitief wordt is nog niet bekend.
   
 6. Ha, dat klinkt al een stuk beter. Jammer dat Ziggo dat ook niet gewoon zó op hun site zet... Lijkt me een stuk logischer en je krijgt geen eindeloze discussies over wat nou eigenlijk de voorwaarden zijn.
   
 7. ..en dat heeft dan ook nog te maken met je aboonementsvorm:
  er zou alleen sprake van gratis extra smartcards zijn bij het Alles-in-1-abo....
   
 8. Idd erg jammer dat dit soort verhalen alleen over het forum rondspoken, maar dat er vanuit ziggo zelf geen geluiden komen. Toevallig geen Ziggo Webteam dat meeleest? :)
   
 9. Ik heb 2 smartcards. Één met digitaal totaal pakket en de op tweede kaart heb ik het 'gratis' standaard pakket. Op de rekening van Ziggo staat dat ik 2 kaarten heb. De tweede kaart kost niets extra. Alleen de pakketten die je extra neemt moet je wel per kaart betalen. Standaard pakket op een tweede kaart kost dus niets extra. Tot hoeveel kaarten Ziggo per abbonement afgeeft is mij niet bekend, hoewel ik wel eens geruchten van maximaal 3 heb gehoord.
   
 10. een of meerdere smartcards staan los van de abonnementsvorm.
  Als je een 3e smartcard wilt omdat je een 3e decoder hebt dan is dat geen probleem.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina