1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Interactieve TV topic

Discussie in 'Digitale TV - On Demand & Replay' gestart door MauriceW, 24 jun 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Welke geluids versterker

  Als de sisco een HDMI signaal uit zend kan hij dan ook een optisch signaal geven naar de versterker
  Of moet hij een vesterker voor het geluid hebben die HDMI ondersteunt
  Ben je wel of niet verplicht een andere versterker te kopen
  Gaarne advies

  Oostpool16
   
 2. De cisco heeft een aparte optische sp/dif uitgang (ook wel toslink genoemd)

  Deze werkt tegelijk met de hdmi audio
   
 3. Nou, vandaag toch maar eens mijn bekabeling aangepast en de versterker geplaatst in de hoop dat VOD dan eindelijk zou gaan werken.

  Helaas, niets is minder waar, nog steeds geen VOD :(

  Alles lijkt goed te gaan, de decoder krijgt beide IP-adressen, de catalogus is zichtbaar, maar zodra ik een programma probeer af te spelen krijg ik na 10-15 seconden de melding dat het afspelen mislukt is en dat ik het later nog eens moet proberen.

  Wat kan hier nu nog mis zijn? Er loopt nu een kabel rechstreeks van de versterker naar de decoder, nog wel met één tussenstukje, maar dit werd bij de versterker bijgeleverd dus ik ga er vanuit dat dit in orde is.

  De signaalsterkte en kwaliteit staan beide op 100%.

  Ik krijg het idee dat de datastroom voor de VOD-dienst gewoon nog niet werkt voor mijn woonplaats (2661, Bergschenhoek). Zou dit kunnen?

  Overigens heeft Kitaro mijn smartcardnummer geschikt gemaakt voor de TV-theek en dit lijkt nu te werken, want ik krijg niet meer de melding dat ik me moet abonneren. Maar ook bij het afspelen van een programma uit de TV-theek krijg ik dezelfde melding als hierboven.

  Gaarne advies!
   
 4. Voor Bergschenhoek moet het gewoon werken. Heb je de breedbandversterker wel aangesloten op een 1-gats doos?
   
 5. Nou, geheel onverwachts heb ik ook ook de cisco in ontvangst mogen nemen.
  Vraagje over Interactieve TV. Ik krijg heel mooi de lijst met programma gemist programma's. Als ik op OK druk krijg ik netjes de details te zien van het programma. Echter wat is de volgende stap? ik zie onderin alleen staan dat ik terug kan. Hoe zorg ik dat dit programma wordt afgespeeld? Ik wil weten of het werkt :mrgreen:

  Zelfde geldt trouwens voor de videotheek.

  Thank you!
   
 6. Blijkbaar gaat er iets niet goed. Als je mij je naw gegevens toestuurt via een privébericht, dan zoek ik het uit.
   
 7. Is er eigenlijk iemand bij wie het wel werkt?
   
 8. VOD server

  Afgelopen vrijdag heb ik het nieuwe AOP geinstaleerd, samen met de bijgeleverde versterker.
  De sisco heb ik op de versterker aangsloten, op de eerste uitgang (0dB) en ik heb een uitstekend beeld (BER 0, Signaalsterkte 100%). Lijkt mij goed tot uitstekend.

  Vrijdag even VOD en uitzending gemist geprobeerd, maar zonder resultaat.

  Vandaag de fabrieksinstelling teruggezet. Kanalen zoeken gaat prima, maar hierna krijg ik de melding dat de er geen verbinding gemaakt kan worden met de VOD server. Kan ook mijn gegevens niet invoeren, want zover kom ik niet. De installatie stopt en tv begint gewoon bij ned1. Verder lijk alles in orde, beeld, geluid, EPG enz, maar geen uitzending gemist en VOD.

  WAT DOE IK FOUT, of ligt het toch aan ziggo?

  Groet,

  Kees
   
 9. Ik heb de decoder aangeschaft voor HD-tv met PVR en zie interactieve tv als toegift. Programma gemist vind ik een leuke optie maar wil er niet voor betalen. Video on demand kan leuk zijn, mits ruim en actueel aanbod (gelijk aan videotheek), snel te downloaden en goede kwaliteit (vergelijkbaar met dvd of blue-ray). De toegevoegde waarde zit hem voor mij vooral in de bespaarde ritten naar de videotheek.

  Ik heb de volgende vragen;
  - heeft iemand al een film gekeken?
  Zo ja, hoe was de kwaliteit en was ie snel te downloaden? Of hoef je hem niet te downloaden??
  - Is het aanbod vergelijkbaar met de gemiddelde videotheek?

  ter info: De link op http://www.ziggo.nl/producten/televisie/informatie
  over programma gemist en tv-theek werkt niet.
   
 10. Heb nu net eindelijk de 8455DVB binnen, maar zoals al eerder gezegd: ik heb net een nieuw huis gekocht (gekocht na ik de decoder had besteld, anders had ik wel even gewacht) en ga dus echt niet voor drie maanden mijn hele AOP over hoop halen. Net even de handleiding bekeken en het zag er niet uit als iets wat ik met mijn twee linker handen even snel doe op zo'n manier dat ik het zonder sporen over drie maanden weer kan terugplaatsen naar de oude om alles naar het nieuwe huis over te nemen.

  Wat ik dus afvraag voor ik dit weekend alles ga aansluiten:
  - kunnen jullie bevestigen dat de basis functionaliteit wel zou moeten werken zonder ander AOP, dwz gewoon een HDTV decoder met PVR zonder interactieve zaken? Ben nml erg bang dat het zaterdag natuurlijk weer niet werkt en de helpdesk als ik bel dan uiteaard zal zeggen dat ik eerst eens mijn AOP moet vervangen. Weet dus graag of de basisfunctionaliteit iig al wel ZOU moeten werken.
  - Is het nog ergens een probleem als ik mijn interactieve functionaliteit ruim drie maanden niet gebruik? Is er nog ergens iets wat na inactiviteit geblokkeerd wordt of zo?
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina