1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Interactieve TV topic

Discussie in 'Digitale TV - On Demand & Replay' gestart door MauriceW, 24 jun 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. De 8455DVB is alleen te bestellen (en dan nog steeds erg lastig te krijgen :wink: ) via Ziggo in voormalig Casema gebied.

  Je woont in Sittard, dat is dacht ik @Home gebied toch? Kun je het dus vergeten om de 8455DVB te bestellen voorlopig. Vandaar waarschijnlijk dat de helpdesk bij jou ook nog nooit van de 8455DVB gehoord heeft.
   
 2. Ja klopt idd. Ik zal gewoon nog ff geduld moeten hebben blijkbaar, van de helpdesk zul je geen fatsoenlijk krijgen iig.
   

 3. Op mijn LG (37") is scart duidelijk slechter als HDMI (720P). HDMI is echt perfect, ook met normale TV signalen. De logo's en kleurvlakken zijn haarscherp met overgangen zonder rafels en randen en ringen. Op scart zie je nog wel deze artefacten. Dit kan natuurlijk ook door de TV komen.

  De cisco maakt het mogelijk een goedkopere LCD TV te nemen en het werk aan de decoder over te laten.
   
 4. Ik heb een wat algemene vraag over de Scientific Atlanta 8455DVB.

  Stel : ik heb het Digitaal Totaal TV pakket + het HD pakket samen i.c.m. de bovengenoemde ontvanger. En ik wil een HD programma opnemen (en dan heb ik het dus niet over programma gemist). Bijvoorbeeld een programma van Discovery HD of National Geographic HD. Kan dit dan?

  Of dien ik dan één van de Interactieve pakketten af te nemen (programma gemist of TV-theek), zodat deze mogelijk ook "geactiveerd" wordt op deze box?

  Via de Ziggo website maak ik dus op dat je geabboneerd moet zijn op het programma gemist of TV-theek pakket, wat ik dus totaal onlogisch vind.

  /edit: via het bug & wishlist topic heb ik al vernomen dat het technisch mogelijk is (zonder de speciale wandcontactdoos). Maar is het zonder IA abonnement dan nog mogelijk? Alvast dank voor het antwoord.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 18 jul 2008
 5. Je hoeft geen abonnement te hebben op IA om de Cisco te gebruiken als HD PVR. Je kunt gewoon opnemen van Discovery HD of NGC HD.
   
 6. Ik woon in het oude Casema gebied (Maarssen) maar als ik de postcode check doe op de ziggo site, zie ik geen optie om Interactieve TV te kunnen bestellen?

  Iemand enig idee hoe ik de Cisco ontvanger kan bestellen?
   
 7. Kies op de 1e pagina voor Televisie Z1. Op de volgende pagina kun je dan kiezen voor Installatiepakket Interactieve Televisie.
   
 8. opnemen

  Hoeveel uur kan je in HD kwaliteit opnemen met de Cisco decoder?
   
 9. 30 uur.
   
 10. hangt eveneens af van de bitrate van de HD zender. De varieert tussen ~ 9-19 Mbit voor HD
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina