1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Interactieve TV topic

Discussie in 'Digitale TV - On Demand & Replay' gestart door MauriceW, 24 jun 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ok, dan wacht ik nog even met het aanschaffen van de Cisco.
  Wel vreemd dat interactieve tv al een tijdje op de productenpagina van cogas.nl staat terwijl het waarschijnlijk dus nog wel even gaat duren voordat het beschikbaar is.
   
 2. Hey, ik heb wat probleempjes met mijn ITV. Ik hoop dat sommige mensen me kunnen helpen.

  1.) In de handleiding staat (Nadat je ITV geinstaleerd hebt) dat je naar Ooit gemist moet gaan en dan naar MTV of Nickelodeon. Maar die staan er helemaal niet bij. Ook bij andere MGM Entertainment en andere staat er Portal niet beschikbaar. Maar bij BBC Kids (Alleen Teletubies) dan krijg ik wel de serie te zien maar als ik op afspelen klik krijg ik een Netwerk fout. Wat doe ik fout?

  2.) Bij Net gemist zie ik alleen maar 1 dag bij Veronica, met maar 2 series. Bourder (of zoiets weet niet precies meer) en Poker. Maar er zijn toch veel en veel meer zenders bij Veronica? Want daarom nam ik hem juist om Friends terug te bekijken of According by Jim.

  3.) Ligt het aan mij of is het aanbod aan TV-Theek erg weinig? Bijv. bij HD films heb je maar 1 film! Wat het overigens nog niet doet want m`n Smarcard is nog steeds niet geactiveerd (Maar heb hier al over een PM gestuurd naar iemand). Maar dit heb ik wel bij meerdere dingen dat er gewoon te weinig dingen staan. Zo kan ik net zo goed gewoon weer Digitaal nemen. Het enigste voordeel is met dit dat ik HDTV pakket kan bekijken en Opnemen. Maar de rest doet het niet of is gewoon te weinig.

  Hoop dat iemand me kan helpen, en het spijt me als ik al eens eerdere onderwerpen naar boven haal.

  Gr, Mitch.
   
 3. In de andere Cogas regio (Oldenzaal) dacht ik dat het inmiddels draait, dus wat dat betreft klopt de Cogas info. Vervelende is dat de regio Almelo veel groter is...
   
 4. Geen vetrouwe meer in ZIGGO interactieve tv

  Je leest hier en daar zoon beetje veel probleem zo al bij nieuwe gebruikers en oude.

  Komt het door ziggo of komt het door de bedrading/instelling/setup van de gebruikers.

  Ik ben van plan om zoon Humax 5050 te halen. laatst had ik cisco besteld en geannuleerd.

  Wat vinden jullie er van wies schuld:no:
   
 5. Ten eerste allen hartelijk dank voor jullie reeds geplaatste berichten in dit topic. Dankzij een aantal berichten heb ik mijn decoder aan de praat gekregen en is er zowaar een afspeelknop! :pompom:

  Vorige week dinsdag via www de bestelling gedaan en afgelopen zaterdag al geleverd. Wederom :pompom:! Alles werkt; status van interactieve tv is actief.Smartcard onmiddelijk via www geregistrerd. Het enige probleem is dat KOOP-schermpje. :?

  Klopt het dat deze verdwijnt zodra ziggo administratief heeft verwerkt dat mijn order afgeleverd is ? Dus al de bon van de pakketdienst is afgeleverd bij ziggo dat ik het pakket in ontvangst heb genomen?

  Ik heb ergens er iets over gelezen maar ben een beetje bang dat het spreekwoord klok en klepel in dit geval van toepassing is.

  Ohw gisteren trouwens op alle FILM kanalen een bijzonder abstract beeld. stilstaan ; weer werkend ; zwart ...... Zijn er meer mensen met dit probleem ?

  BVD!

  Fijne dag allemaal!
   
 6. Klopt, de categorieen zijn al een paar keer veranderd. Afspelen van bijvoorbeeld de genoemde teletubbies moet overigens wel gewoon werken met een geactiveerde kaart.

  Aanbod van uitzending gemist is zowel bij publieke omroepen als bij de commercielen gelijk aan aanbod op internet en dat is beperkt tot eigen producties vanwege rechten. (Gekochte programma's en series staan er dus niet op)

  Er staan toch behoorlijk wat films en series op. HD aanbod is inderdaad beperkt: 2 series en 1 opera.

   
 7. Robin Hood serie is ook HD, maar staat niet bij de HD series ...
  De volgorde van de series is nu goed, maar de indeling en waar wat te vinden is nog wat slordig.
   
 8. Het aanbod is wat mij betreft dik onvoldoende. (Als het überhaupt al werkt)

  Net gemist is het ergst, ik had gehoopt wat series te kunnen terugkijken, wie wil nou Piets weerbericht van de afgelopen dagen terugkijken? Het nieuws is ook al zoiets, en daarmee is het aanbod van SBS6 al compleet nutteloos.

  Maar de rest valt ook vies tegen, je mag blij zijn als er meer dan 2 items in een lijst staan. Hier moet Ziggo nog veel werk in steken! Want ik wil geen 13 Euro per maand betalen voor een dergelijk bedroevend aanbod.
   
 9. Om de redenen van aanbod zal ik daarom nog niet ITV van Ziggo afnemen of HD. Een andere oplossing om terug te kijken naar programma's is een Laptop aansluiten op je LCD-TV. Kan je kijken naar:

  1. http://www.rtl.nl/service/gemist/home/
  2. http://www.sbs6.nl/web/show/id=73863/langid=43
  3. http://www.net5.nl/web/show/id=95681/langid=43
  4. http://www.veronicatv.nl/web/show/id=96520/langid=43
  5. http://www.nederland24.nl/
  6. http://www.uitzendinggemist.nl/
  7. http://www.tv-op-je-pc.nl/ (kost € 7,--)
  8. Stop maar met het lijstje wordt te lang.

  Kwaliteit is niet slechter dan ITV, juist beter plus met de huidige internet verbinding wordt de streaming ook beter. Youtube tegenwoordig al in HD.

  Voordelen van Laptop aansluiten op LCD-TV t.o.v. CISCO ITV decoder.
  1. Goedkoop.
  2. Zit niet vast aan een abonnement.
  3. Kan zelf bepalen wat je terug wilt zien (direct aanbod van programma's)
  4. Wereld wijd tv kijken mogelijk.
  5. Aansluiting makkelijker te realiseren. http://www.avblog.nl/aansluiten-laptop-pc-tv/
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 12 aug 2009
 10. Nou daar ben ik het ook niet helemaal mee eens. Je moet het in een browser afspelen en de kwaliteit is niet zo goed als iTV. Met een afstandsbediening de boel aansturen is een stuk makkelijker dan met muis+toetsenbord. Nu heb ik sowieso een laptop die ik regelmatig aansluit op mijn TV dus ik heb wel ervaring op dat gebied. Maar meestal heb ik mijn laptop niet beschikbaar omdat ik er zelf op wil werken.

  Youtube HD is pure marketing, het heeft niets te maken met HD als in 720 of 1080 resoluties. Het is gewoon beter dan youtube standaard.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina