1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Interactieve TV topic

Discussie in 'Digitale TV - On Demand & Replay' gestart door MauriceW, 24 jun 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Beste Olaf,

  Deze vraag kan ik niet direct beantwoorden. Ik heb deze doorgespeeld naar de groep. Zodra ik een antwoord heb, zal ik het plaatsen.
   
 2. Nou ik ben helaas geen tweede keer meer teruggebeld.

  Wel kreeg ik gisteren opeens een brief van Ziggo met daarin een RMA-sticker om m'n decoder terug te sturen, omdat ik "onlangs een defect apparaat heb aangemeld via de klantenservice".

  Het blijven toch rare jongens af en toe :lol:
   
 3. Toen ik internet via @home kreeg moest ik ook de wandcontactdoos vervangen. Met mijn twee linkerhanden was het al in een half uurtje gepiept. Ik woonde in een oud huis dus ik moest in de woonkamer aan de slag....

  u kunt uw nieuwe wandcontactdoos gewoon laten zitten in uw oude woning, omdat u na het doorgeven van uw verhuizing een nieuwe wandcontactdoos zult krijgen. (tenminste....Dat was bij mij zo) De vorige bewoner had al een nieuwe wcd in mijn huidige woning geinstalleerd, dus ik heb er nu 1 over:lol:.

  pvd
   
 4. Beste Olaf,

  Zoals afgesproken is hier het antwoord:
  Tijdens de testfase van de 8455DVB bleek, dat sommige mensen in verwarring raakten door het grote aantal instelmogelijkheden. Er is toen voor gekozen om de HDMI-instelling "original" te laten vervallen. Als blijkt dat veel mensen behoefte hebben aan deze optie, dan kunnen wij deze er weer in zetten.
   
 5. Bedankt en GRAAG

  Hoi Kitaro,

  Dank voor het uitzoeken/navragen. Persoonlijk zou ik graag zien dat deze optie weer geactiveerd zou worden! Voor mensen die verward raken kan je altijd nog aangeven dat zij als default 720 of 1080 kunnen/mogen kiezen.

  Bvd, Olaf
   
 6. De optie original lijkt me een absolute must! Voorkomt veel scaler problemen.

  Denk overigens dat de mensen die in dit stadium de gok wagen om de 8455 te bestellen over het algemeen heel goed beseffen dat ze meedoen aan een veredelde betatest en daarom zich niet meteen zullen laten afschrikken door wat extra instellingen. Zou juist zeggen: graag juist!

  Zijn er nog meer instellingen uitgehaald? Heb persoonlijk graag zoveel mogelijk instelmogelijkheden.

  Anders een idee (zo mogelijk) om met een standard en advanced menu te werken, zodat de mensen die dat willen een advanced menu kunnen kiezen?

  (heb overigens zelf nog steeds geen decoder, vandaag maar weer eens bellen waar dat ding blijft. Heb de bevestigingsbrief toch al weer even binnen).
   
 7. Zal ik doen. Een aantal items op je bug list waren overigens al bij ons bekend.
   
 8. Dit is wel erg plezierig!

  Kitaro,

  Jouw aanwezigheid en aandacht is wel erg plezierig.

  Nogmaals dank voor jouw inzet.
   
 9. Geen dank. Dit is gewoon leuk om te doen.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina