1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Interactieve TV topic

Discussie in 'Digitale TV - On Demand & Replay' gestart door MauriceW, 24 jun 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik weet eigenlijk niet of er "FreeVOD" beschikbaar is. Volgens de Ziggo-website (bij het bestellen van de decoder) kun je kiezen voor "Uitzending gemist" voor 3,95 per maand en "TV-theek" voor 9,95 per maand, maar zijn beide diensten gratis tot 1 oktober 2008. Kan dus zijn dat de dienst nog wel aan mijn abonnement gekoppeld moet worden in het back-end systeem van Ziggo/Casema?

  Nee, alleen de melding "Even wachten tot het spelen van VOD begint" en na zo'n 10 seconden de melding "FOUT. Afspelen VOD niet gelukt, druk op OK om TV te kijken. Probeert u het later nog eens.". Beide meldingen staan in een oranje vierkant zonder foutcode erbij.

  Bedankt voor het meedenken in elk geval :)
   
 2. Ok, maar dan nog één keer de vraag: kan het zijn dat zonder de 1-gatsdoos en versterker de decoder zich wel registreert, IP-adressen ontvangt, de status van IA op "Gereed" komt te staan en de VOD-catalogus kan binnenhalen, maar dat het afspelen zelf niet werkt?

  Duidelijk. Bedankt.
   

 3. Het vervangen van de wcd wordt aanbevolen om zeker te zijn dat er geen problemen ontstaan met de oude wcd. Dit wil niet zeggen dat de oude wcd in alle gevallen niet werkt. Er zijn wcd toegepast/gebruikt die een stuk freq. gebied dat nodig zijn voor het interne kabelmodem is toegekend aan de Radio uitgang. Dit gebied werd vroeger gebruikt voor DSR (digital radio). De demping van deze frequenties is veel hoger via de TV uitgang en dat kan tot gevolg hebben dat het modem niet 'op wil komen'. Als je wel bij de registratie portal bent geweest met de Cisco ontvanger en toont dit aan dat het RF pad gewoon functioneert.
   
 4. Na overleg met het team VOD het volgende:
  Je kunt je modem inderdaad zonder 1-gatsdoos aan de praat krijgen. Via het retourpad wordt de catalogus weergegeven. Afspelen zal niet lukken. Het punt is, dat de transportstromen die VOD bevatten zich juist op het scheidingsvlak van het 'radio- en tv putje' bevinden. Dit heeft tot gevolg, dat ze gefilterd worden als de wandcontactdoos niet wordt vervangen door de 1-gatsdoos.
   
 5. OK, dat is dan balen.

  Dat is dus of de hele gratis proefperiode geen VOD/IA kunnen gebruiken od toch nog in mijn huidige huis de WCD vervangen om dan over vier maanden mijn oude WCD weer terug te plaatsen en in mijn nieuwe huis de WCD vervangen.

  Is dat eigenlijk lastig, die WCD vervangen? Kortom: kan ik het met mijn twee linker handen ook?
   
 6. Nauwgezet de handleiding volgen en dan lukt het wel.
   
 7. Dat lijkt me een duidelijk antwoord :) Moet ik toch gaan klussen thuis... Hopelijk is de kwaliteit van de nieuwe versterker even goed als mijn huidige Hirschmann-spul...
   

 8. Kitaro1 is een Klantenservice medewerker die speciaal belast wordt met het beantwoorden van vragen t.a.v. de Scientific Atlanta VOD ontvanger.
   
 9. HDMI ouput resolutie

  Beste Kitaro,

  Ik heb ondertussen begrepen dat de optie "originele resolutie" bij HDMI output geblokkerd cq verwijderd is. Kan je aangeven waarom dat is gebeurd en of dit eventueel via een firmware update weer geactiveerd kan cq zal worden. Voor sommige installaties is het wenselijk dat het scalen door de TV wordt uitgevoerd.
   
 10. Mooi dat er nog een Ziggo-medewerker op het forum aanwezig is!

  Ik zou zeggen welkom Kitaro1 en niet weglopen hoor :lol:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina