1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Interactieve TV topic

Discussie in 'Digitale TV - On Demand & Replay' gestart door MauriceW, 24 jun 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. AOP is nodig voor interactieve TV, net zoals de nieuwe smartcard.

  Conclusie: oude kaart werkt in de Cisco, maar als je interactieve TV wilt moet je aan de nieuwe smartcard en nieuwe AOP.
   
 2. Ik gebruik mijn oude casema smardcard in de sisco en heb vod en uitzending gemist. AOP heb ik wel geinstalleerd.

  Kees
   
 3. OK. Dacht toch echt ergens gelezen te hebben dat Kitaro aangaf dat dit niet kon, maar als het bij jou werkt.... heb zelf zoals gezegd daar geen ervaring mee.

  Wel typisch op zich, want het is alleen al op het oog een andere smartcard.
   
 4. Je kunt het interactieve abonnement ook op de oude smartcard laten zetten. De smartcards zijn alleen qua uiterlijk verschillend.
   
 5. Helaas maar een 8 dB versterking, tegen de 29 dB die ik nu heb.
   
 6. Interactieve televisie (Programma gemist en TV-theek) doen het bij mij nog steeds niet. Kitaro heeft er al een maand geleden voor gezorgd dan aan Ziggo kant alle abonnementzaken en netwerkzaken goed staan. Vandaag is weer een monteur hier geweest die bij mij alles heeft doorgemeten: perfect signaal en netwerkverbinding. Stroom eraf gehad, VOD opnieuw geïnstalleerd maar al een maand hetzelfde probleem:

  Ik zie de lijst met VOD programma's wel, kan erdoorheen scrollen, kan de uitgebreide INFO van een programma opvragen maar de button AFSPELEN wordt niet getoond. Ik denk dan aan een softwareprobleem in de decoder maar het schijnt dat ik de enige ben met dit probleem. En ik neem toch aan dat ik dezelfde software heb als ieder ander.

  Het scherm waar de fout zit zou op blz 23 van mijn handleiding tussen de tweede en derde afbeelding moeten staan. Maar juist dat INFO-scherm staat ook niet in de handleiding. De derde afbeelding op blz 23 krijg ik niet te zien.
   
 7. Ik herken dit wel: lijst met programma's zien, er doorheen kunnen scrollen en uitgebreide info zien, en geen button afspelen krijgen. Omdat ik vod niet geactiveerd heb, leek me dat wel logisch, maar vorige week had ik opeens wel de button afspelen, dus dacht ik 'ff proberen'. Helaas kwam de film niet binnen, maar ik snap inmiddels dat dat kwam omdat ik de wcd niet heb vervangen. (http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showpost.php?p=105128&postcount=14)
  Lang verhaal kort gemaakt: je bent dus niet helemaal de enige met de door jou genoemde symptomen
   
 8. zo, mijn Cisco is wel HEEL erg snel geleverd!!!

  Vorige week vrijdag middag besteld via internet, en gister (donderdag) geleverd! Met het weekend niet meegerekend is dat 4/5 dagen. Zelfs nog eerder dan de brief over de wijziging van het abonnement, die kwam pas de dag erna. Op de site werd 10/14 dagen levertijd vermeld.

  Eerst even op de snelle manier geinstalleerd, gewoon de oude Samsung 360 vervangen ZONDER de breedband versterker etc. aan te sluiten. Digitale TV werkt gewoon prima en de hard disk recorder ook. (gewoon de foutmeldingen van mislukte interactieve tv instalatie wegklikken) Van het weekend maar eens Interactieve TV installeren. Dat kan achteraf nog vanuit het Instellingen > Systeem menu.

  Nog een vraag. Is het aanbod van Interactieve TV ook online ergens te bekijken? Ben wel benieuwd wat voor films, series, etc ik daar kan verwachten?
   
 9. Heb bovenstaande discussies gelezen maar een aantal zaken zijn mij nog niet helemaal duidelijk:
  - wat is heet aanbod van VOD, is dat gelijk aan film1?
  - moet ik mijn film1 abonnement behouden als ik een VOD abonnement neem?
  - kan ik ook alleen de ontvanger bestellen en dan de films van film 1 opnemen zonder het abonnement van VOD te nemen?
  Bij de helpdesk konden ze deze vragen niet beantwoorden...
  thx,
  Alex
   
 10. Er is nog geen aanbod van VOD (per bestelde film betalen). Dit gedeelte werkt nog niet. Er is wel een TV-theek met films en series.
  Of je het Film1 abonnement behoudt, bepaal je zelf. VOD staat overigens geheel los van Film1.
  Je kunt de ontvanger ook gebruiken als HD PVR. Een abonnement op VOD is niet verplicht.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina