1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Humax - Ziggo - E48/E50 meldingen

Discussie in 'Humax IR-FOX C (SD-Tuner)' gestart door jabl76, 24 jun 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Welke netwerk instellingen gebruik je ?
  Er zijn de laatste dagen meer meldingen van mensen die verkeerde instellingen in hun ontvanger hadden staan. Recent zijn enkele kanalen gewijzigd waardoor dit nu ineens naar boven komt. Vroeger viel dat niet op. In de handleiding digitale TV die je op de ziggo site kunt downloaden kun je voor jouw gemeente de juiste instellingen vinden, daarmee dan opnieuw kanalen laten zoeken. Je kunt dit boekje hier downloaden. Op pagina's 10-12 staan de netwerknummers.
   
 2. Ik heb de meeste recente instellingen staan, als hij zenders opzoekt zegt hij dat hij ze ook allemaal vind, maar vervolgens geen signaal kan ontvangen. Analoog signaal is bij mij ook erg slecht, kan het hier ook mee te maken hebben?
   
 3. wil je nog eens concreet aangeven wat je nu gebruikt hebt voor de netwerk installatie:

  freq: ...........
  netwerknummer: ...............
   
 4. Frequentienr: 369000
  Netwerknummer: 7900

  Had hem een paar dagen niet aangesloten, nu weer geprobeerd, nog steeds hetzelfde probleem.
   
 5. en je postcode ??
   
 6. postcode: 8342te
   
 7. dan klopt je ontvanger instelling in ieder geval.

  Hoe vreemd het mischien ook lijkt, ik wil je toch vragen om de digitale ontvanger rechstreeks aan te sluiten op de AOP (meterkast) of de wandcontactdoos in de woonkamer waar het signaal van ons binnenkomt met een korte / rechtstreekse kabel om enige beinvloeding van de huisinstallatie uit te sluiten.
  Ik veronderstel dat de AOP / wcd het orginele model is en niet in het verleden vervangen is. Doordat de frequenties aangepast zijn kan het namelijk voorkomen dat de huisinstallatie voor de nieuwe frequenties minder goed functioneert. Als je de postings van vandaag leest dan zul je meer voorbeelden/klachten tegenkomen die toch te wijten waren aan verkeerde binneninstallaties / wcd (rijddoos) na bezoek van de monteur .
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina