1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Opeens moet ik veel geld betalen!!

Discussie in 'Telefonie - Mobiel' gestart door marjon, 22 jun 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. van ziggo mobiel naar ziggo vast en mobiel abonnee betaal je normaal 5 cent per gesprek,..nu ga ik opeens gewoon per minuut betalen,....vorige maand was me dat ook al opgevallen,..en toen contact opgenomen met ziggo,..maar ik moest maar even wachten,..op de volgende maand afrekening,...kregen we vorige maand opeens geen rekening,..dus weer een maand wachten,...en nu zie ik dat ik vanaf 14-6 ,..opeens heel veel geld ga betalen,..in plaats van 5 cent. :?,..ik wordt er echt een beetje gek van,..alsmaar dat bellen naar ziggo wat me 10 cent per minuut kost,..en ik 30 minuten moet wachten,...:?,....ik wordt echt een beetje moedeloos van dit alles:?
   
 2. Voor onderling bellen betaal je 5 cent,...per gesprek.( of je nou vijf minuten of 30 minuten belt)
  ,we hebben het dan over mobiel hé!!
   
 3. En als ik met me mobiel naar een vast ziggo nummer bel,.kost me dat 5 cent.
  en van ziggo mobiel naar ziggo mobiel ook 5 cent. ongeacht hoe lang je belt,...( je mag niet meer dan 500 minuten per maand bellen) groetjes marjon
   
 4. Heb jij het wel over een mobiel abonnement ???,...volop bellen gaat toch op voor je gewone thuis aansluiting,...en niet over het mobiel waar ik het over heb??!!
  Mobiel van ziggo ( vroeger multikabel) bestaat al een jaar of twee hoor!!!:cool:
   
 5. @John2:
  Marjon heeft het over het mobiel-abonnement van ex-Multikabel, die had wel een mobiel-abonnement dus. Ziggo (nog) niet.
  Dus niet over vast-bellen naar mobiel maar over mobiel bellen naar vast.

  Bij Multikabel mobiel belde je voor 5 cent per gesprek naar een andere mobiele-multikabel of vaste-multikabel abonnee met een Fair-Use-Policy.

  Als er nu dus ineens wel een normaal minuut/seconde tarief geldt zal er wel een fout gemaakt zijn.

  De mobiele tarieven kun je zo te zien niet terugvinden op de Ziggo-Site.

  We hebben wel van Ziggo al terugmelding gehad dat er een fout in de facturen van mobiele bellers zat (er is in sommige gevallen dubbele BTW berekend), dat wordt zsm teruggestort en moet begin week-27 binnen zijn.

  Over de 'onderlinge gesprekken vanaf mobiel' gaan we navragen bij onze contacten bij Ziggo. Dat was bij de 'vaste lijn' onderlinge gesprekken bij Multikabel ook fout, dus misschien hier ook. We zullen in dit topic terugmelden wat wij als antwoord krijgen.
   
 6. En ik dacht waar heeft hij het nou over:?:):):),maar nu begrijpen we elkaar,..:-P
   
 7. Op de Ziggo site staat wel (verborgen, te vinden als je via Tess naar 'mobiel' zoekt) iets over Ziggo mobiel bellen: http://www.ziggo.nl/ziggomobiel

  De tarievenlijst daar klopt ook niet, bij 'onderling' bellen staat daar 5 cent per minuut met een sterretje, en bij dat sterretje wordt weer uitgelegd dat het 5 cent per gesprek is (zoals het altijd is geweest). Er is geen bericht geweest dat het onderling-bellen tarief gewijzigd is, dus ga er maar vanuit dat er een fout zit in de facturen, net zoals bij vast-onderling-bellen gebeurde.
   
 8. Mobiel is ook moeilijk tevinden,...en er is erg weinig informatie over tevinden,...ik heb dat ook gezien 5 cent per gesprek en dan staat er weer een * achter :?
  2 maanden geleden had ik het ook al,dat ik teveel moest betalen,..ik moest alles nakijken,...en noteren van drie man,..wat ik teveel had betaalt en dat maillen en dat zou vorige maand recht getrokken worden,...maar toen kregen we een brief,...dat de abonnement kosten en gesprekken een maand later kwamen,..dus moeten we twee keer betalen deze maand,...en omdat ik drie mobieltjes heb,...kan als het verkeerd gaat,..toch aardig oplopen :roll:
  Ik weet als ik eerlijk ben ,nu al niet meer wat ik nog terug moet krijgen van vorige maand :roll:
  Ik heb er zoveel werk van :?,...ik moet tegenwoordig ,..al me gesprekken nakijken :shock:
   
 9. nog even ter informatie,..over een rekening van 26,88,...betaal ik 25,11 teveel :?
  Groetjes marjon.
   
 10. Ik heb net even gebeld met Ziggo mobiel,..moet maar wachten tot volgende maand:?,..ik kan geen rechten verlenen over wat er op de site staat,..:?,...das ook lekker,..het is voor mij de enigste mogelijkheid,..om tekijken,..hoeveel ik verbelt heb,want je krijgt geen factuur opgestuurd ofzo,...dus ik ga alles nog maar eens uitzoeken,:roll:..wat ik betaalt heb,.en hoeveel ik verbeld heb.
  Ik zag al staan in Maart 9 keer gebeld a 4,5 cent en ik moest 2,87 betalen voor die maand.
  Dat zijn allemaal geen grote bedragen,..maar om nou voor iets tegaan betalen,..wat ik niet gebruikt heb,..dat gaat me een beetje tever!!!!
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina