1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Flames... Te gek voor woorden

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door csteelooper, 22 jun 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. [irriteermodus]Ok, nu heb ik inmiddels heel wat draadjes gelezen over geouwehoer met Ziggo, klachten over/aan Ziggo, etc. Op dit moment neem ik alleen Digitale Televisie Z2 (TV Home Digitaal Extra/@Home Digitale Televisie Extra) af van Ziggo en ik moet zeggen dat ik met de Samsung DCB-9041R weinig verschil zie tussen hoe alles voor en na de fusie werkt. Met andere woorden: ik heb geen klachten. Oké, ik ben niet tevreden met de receiver die ik heb, maar daar kan ik nu niks aan doen (wil nog even wachten met een andere box kopen). De klachten houden voor mij in ieder geval geen verband met de overgang naar Ziggo.
  Het is dus wellicht mede daarom dat ik me echt blauw en paars (past mooi bij de huisstijl hier) irriteer over et feit dat sommige mensen enorm lopen te flamen en dergelijke. Alsof het niet is toegestaan dat sommige mensen wél blij zijn en/of géén klachten hebben. Klagen staat iedereen vrij, maar doe het dan onderbouwd!
  Overigens geldt dat niet alleen hier, maar (bijna) in het algemeen. Gelukkig zijn er ook mensen die er net zo over denken als ik.[/irritermodus]

  Wat ik wel even wilde vragen is of iemand weet of Eurosport HD inmiddels daadwerkelijk is begonnen met uitzenden bij Ziggo. Op de satelliet is de uitzending inmiddels in volle gang, maar de laatste keer dat ik bij iemand met een HD receiver was, toonde Ziggo nog slechts de Testcard. En tot slot in het verlengde hiervan nog een vraag: ik had gehoord dat, tegelijk met het starten van ESHD, ook de SD-versie van ES in anamorph 16:9 ou gaan uitzenden. Hoewel dit ook op de satelliet nog niet zo is en ik me dus afvraag of de kabelmaatschappijen hier invloed op hebben, vraag ik me toch af of en zo ja wanneer dit echt gaat gebeuren. Bij het bewuste bericht stond namelijk geen bron.
   
 2. @csteeloper : 3 opmerkingen
  1. Je plaatst dit topic origineel onder internet/juridische stappen
  2. Je stelt 2 totaal verschillende issues aan de orde in 1 post
  3. Gelukkig is de ergste golf met klachten achter de rug, let svp ook een beetje op de datums van de posts

  Ik hoop dat je beseft dat je post op deze manier weer ergernis bij anderen opwekt. Om te voorkomen dat hier discussies door elkaar gaan lopen gooi ik deze op slot.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina