1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

humax_dood_geen digitaal signaal sinds ik Ziggo heb!!

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door dynd, 19 jun 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. ook ik had hetzelfde probleem [Humax digi recorder] en kreeg het ook niet in orde met de hulpprotocolletjes van de helpdesk of Ziggo website.

  MK heeft toen een monteur gestuurd,die heeft alles doorgemeten en nagekeken.
  mijn signaalsterkte was drastisch afgenomen wist deze mij te vertellen.
  ik moest maar een signaalversterker kopen...
  dit heb ik dan maar gedaan en nu doet alles het weer...

  ik vind het alleen niet normaal dat ik die dan zelf maar moet aanschaffen,ziggo is toch verantwoordelijk voor een goed signaal?

  ook wist de monteur mij te vertellen dat MK voor de fusie "hoog" frequent uitzond,maar omdat Casema de grootste speler in de fusie is en "laag" frequent uitzend,zijn de andere 2 daartoe ook verplicht door Casema.
  dit houd dus eigenlijk een verslechtering in voor de MK producten.

  of dit waar is weet ik niet,maar ik neem aan dat zo'n monteur wel verstand van zaken heeft en daar niet om gaat staan liegen.

  voor de fusie had ik een enorm goed signaal en absoluut geen zenderversterker nodig.
   
 2. Ik zag je net ook in een andere thread posten en kwam daarna hier terecht, Casema schijnt inderdaad *de dienst* uit te maken, dit wist 1 van de klantenservicemedewerkster ook al te vertellen. Ze zouden zelfs nog *strenger de regels gaan hanteren* omdat Casema dit graag wil (i.v.m. abonnementen TV/Internet e.d.)
   
 3. Zelfde met het systeem waarschijnlijk, wij hebben wekenlang 'Internet Mega' gehad (Casema naampje) in plaats van 'Internet X-Tra' van Multikabel. 1 en ander wees er al op dat veel door Casema opgezet was. Ach ja, misschien zijn ze streng, veel handelingen die nu gebruikt worden lijken wel op de handelingen die vroeger uitgevoerd werden toen wij zelf nog bij Casema zaten (ander woongebied als nu).
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina