1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

humax_dood_geen digitaal signaal sinds ik Ziggo heb!!

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door dynd, 19 jun 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik heb ook een Humax decoder en deze gaf een tijd terug ook een E16 melding, deze is zelfs ontstaan tijdens het bekijken van teletekst en bleef daar constant opstaan. Bij mij heeft het volgende gewerkt.

  Wanneer je in het bezit bent van een 2e decoder ( in mijn geval een samsung) en je wisselt dan werkt je decoder gewoon weer incl. je andere decoder.

  Ik hoop dat ik hier een antal van jullie mee geholpen heb.
   
 2. Goeie tip , alleen ik kan er niets mee heb maar 1 decoder en om nu een nieuwe decoder aan te schaffen, terwijl deze net een jaar oud is.lijkt me een beetje overdreven of gaan die dingen maar een jaar mee?
   
 3. Je zou ook een nieuwe kaart aan Ziggo kunnen vragen.
   
 4. Ja ga ik ze mailen, dat ze daar zelfuf niet opgekomen zij om me een nw kaart aan te bieden:cry:
   

 5. Ik ben benieuwd hoe happig ze hierop zijn.:oops:
   
 6. Wij zitten met precies hetzelfde. E16 melding!:cry: Het enige dat wij ontvangen is Het Ziggo kanaal...:evil:

  Zondag al naar de klantenservice gebeld; We moesten de stekker en kabel eruit halen, het kaartje eruit fabrieksinstellingen enz. En dan afwachten. Er gebeurde niets.
  Volgende dag weer gebeld. Maar nu met de mededeling dat wij 2 tot 24 uur de decoder aan moesten laten staan.... Weer geen effect. Nog steeds E 16 melding.
  Vandaag weer gebeld. Ik zou weer geholpen worden en terugebeld worden om 18.00u omdat het nu te druk was. Ik ben niet teruggebeld en heb zelf om 18.45 maar weer gebeld. Ook bij deze 4e jongen moest ik dezelfde procedure uitvoeren en hij vertelde me dat ik tot 48u!!! moest wachten voordat er weer leven in zou zitten. Dat leek me wel erg gortig.

  Vervolgens hebben we gevraagd of er niet een andere card gestuurd zou kunnen worden. Morgen belt hij terug om te kijken wat het resultaat is, of wij weer beeld hebben. Mocht het niet werken ( waar ik nu al vanuit ga, 4 keer 'reaninmeren' zoals Ziggo dat noemt, heeft niet geholpen) dan zouden wij onze oude card opsturen en een nieuwe teogestuurd krijgen...:cry:

  Maar na de verhalen die ik op dit forum lees, gaat ook dat lang op zich wachten...

  Een nieuwe card sturen lijkt me voor Ziggo toch ook veel goedkoper dan al dat personeel dat constant aan de telefoon dezelfde verhalen ophangt en de betalende klant steeds dezelfde handeling laat uitvoeren...

  Dominique
   
 7. Je word er toch helemaal droevig van, en waarom de KLANT eerst zijn kaart opsturen , lijkt me andersom meer op zijn plaatst. Ziggo stuurt een kaart en als deze naar behoren werkt, mag de oude kaart retour!!!

  Ja ze denken dat we achterlijk zijn zijn standaard procedures.......en die laat je de KLANT tot vervelens toe herhalen want het lijtk wel of Ziggo geen ander liedje kent!!:evil:
   
 8. Net maar weer een reanimatie pogig ondernomen en ben ik BLIJ..NEEE i ben niet blij, behalve het ZIGGO en kanaal 999 helemaal NADA, NADAS:evil:

  Verder de opgewekte melding E 16:cry:
   
 9. Ik verwacht ook niets meer vanavond dat ons kastje het weer gaat doen.
  Ik vind het ook vreemd dat zo'n kastje niet voor langere tijd uitgeschakeld mag blijven staan... ( wij hebben hem idd een hele tijd niet gebruikt, niet wetende dat dit zou gaan gebeuren....)

  Ik hoop maar dat deze jongen die ik aan de telefoon had idd terugbeld en hij ons idd verzekerd dat wij onze card kunnen sturen en wij dan een nieuwe ontvangen ( ik durf hem niet eens te vragen hoe lang dit gaat duren...) Ziggo komt die termijn niet na.

  Morgen laat ik wel weten hoe het afgelopen is aan deze kant.

  Groeten
   
 10. Hoop het ook dat ze bellen, en troost je hier heeft het kastje gewoon al die tijd aangestaan, dus niet uit.

  Dus als ze zeggen dat het daardoor komt is het gewoon de zoveelste LULsmoes.

  Ach ze moeten wat om de schuld bij de KLant te leggen:roll:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina