1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Nieuwe kabeltelevisieaansluiting via Ziggo, wat te doen met de oude aansluiting?

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door Piet1234, 17 jun 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hallo, ik ben Piet en heb me vandaag aangemeld.

  Ik heb een Sony Bravia 40W4210 gekocht en een Alles-in-Een Plus pakket bij Ziggo aangevraagd (tv, telefoon en internet). Ik zou graag een aantal vragen voorleggen over de TV en de kabelaansluiting.

  In mijn huis ligt nu een kabel (voor kabeltelevisie) en die werkt. Ik weet echter niet van welke kabelaanbieder deze is. Is nl. nog van de vorige eigenaar van mijn huis (ik woon er net) en die is kennelijk vergeten het abonnement op te zeggen. Volgens de helpdesk van Ziggo die ik belde is het in ieder geval geen Ziggo aansluiting. Nu heb ik een paar vragen:

  1. Als de Ziggo monteur langs komt, kan hij dan alles makkelijk installeren nu er al een kabel ligt, of moeten er in de tuin kabels worden gelegd, gegraven etc omdat de huidige aansluiting van een andere kabelaanbieder is? Misschien beetje rare vraag, maar ik ben niet zo technisch dat ik dit zomaar kan zeggen :oops:

  2. Moet het huidige kabelabonnement worden opgezegd, omdat er bijv. geen signalen van twee kabelaanbieders tegelijk kunnen worden aangevoerd langs één kabel? Die vorige aansluiting werkt dus nog steeds. Eigenlijk vind ik het een zaak voor de vorige eigenaar om zijn abonnement op te zeggen, maar als ik er zelf last van ga ondervinden, omdat het Ziggo abonnement bijvoorbeeld niet of niet goed zou werken zonder de vorige aansluiting op te zeggen, dan ga ik er zelf achteraan (eerst vorige eigenaar van mijn huis bellen en vragen wie hij als kabelaanbieder had etc).

  Hopelijk komt het snel goed en hoef ik niet lang te wachten op de Ziggo monteur. Het bekijken van analoge televisie op een LCD scherm van 40inch is niet ideaal.

  Groet,
  Piet
   
 2. Er zit vast wel een TV Informatiekanaal tussen waar je aan kan zien wie de aanbieder is.
   
 3. even je buren vragen wie zij hebben als kabelaanbieder. tegelijk een leuke smoes om ff kennis te maken. wassenaar...zal wel casema zijn..dus ziggo.
  al een postcode check gedaan?

  je hebt nu "nog"signaal omdat ziggo je 2 maand aangesloten zal laten blijven. daarna ga je op zwart. dus ...postcode check doen, en als dit dan inderdaad ziggo is....aanmelden en je gewenste pakket nemen.

  alles komt goed.


  ps: het beste beeld zal gaan als je de ber000000-6 hebt staan ;)
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina