1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

MTV Networks en Endemol lanceren samen Comedy Central Family

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door martwout, 16 jun 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hoorde laatst op het nieuws dat slechts 4% digitaal aan het kijken was. Ik denk dat als ze het analoge tarief zouden afschaffen voor digitale kijkers en dan het totaal-pakket geprijst zou worden op bijv 20 euries (basis voor ong 10 euries) het digitaal kijken opeens populairder zou worden... Maarja, onze kabelboer kiest voor een kwakkelend bestaan (zoals meerder smartcards volle mep vwb totaalpakket, eredivisie tarief verhoogd 1 dag voor aanmelding) enz.

  Gert.
   
 2. Nope je mist niets. Ik vraag me zelfs af of het "oude" commedy channel niet gaat verdwijnen/
   
 3. Ik denk het wel, dan kan Nickelodeon weer 24 uur...
   
 4. Comedy Central Family start ruim een maand later

  De eerder aangekondigde start van de digitale themazender Comedy Central Family is ruim een maand uitgesteld en zal in oktober starten. Een exacte nieuwe lanceerdatum is niet bekend. Dit heeft MTV Networks BV laten weten. Volgens MTV Networks BV dient een aantal zaken nog te worden ‘geoptimaliseerd’ voordat de zender kan starten. De zender is een joint venture van Endemol en MTV Networks BV. Het kanaal zou oorspronkelijk komende maandag van start gaan met 24 uur per dag comedyseries gericht op de familie. De programmering bestaat uit een mix van bekende Comedy Central-titels en vooral series uit de archieven van Endemol zoals Vrienden voor het Leven, Ushi & Van Dijk, SamSam en Zonnetje in Huis. MTV Networks BV benadrukt dat de samenwerking met Endemol goed zit en dat het vooral om een aantal technisch/facilitaire zaken gaat. Op de vraag wat deze zaken precies zijn kon de woordvoerster geen antwoord geven.

  bron: Dutchmedia
   
 5. op de website staat nog steeds 1 september en daar ga ik vanuit
   
 6. Kijk vanaf maandag 1 september naar Comedy Central Family, het digitale kanaal van MTV Networks en Endemol Nederland.

  Op Comedy Central Family vind je een breed aanbod van locale succesproducties tot internationale hitseries. De zender is 24 uur per dag in de lucht via de kabeldistributeur Ziggo. In de loop van dit jaar wordt het aantal aanbieders uitgebreid.

  Het aanbod van Comedy Central Family varieert van stand-up comedy, late night shows, animatie, hidden camera en comedy game shows. Shows van Comedy Central worden afgewisseld met lokale producties van Endemol Nederland. Denk bijvoorbeeld aan Ushi & Van Dijk, Booby Trap en klassiekers als De Vlaamsche Pot, Vrienden voor het Leven en Toen Was Geluk Heel Gewoon. Naast deze lokale programma's, biedt Comedy Central Family ook internationale hitseries als Saturday Night Live, Frasier en That 70’s Show.

  Kijk voor de beschikbaarheid van Comedy Central Family op Ziggo.nl.  Bron : http://www.comedycentral.nl/home/pagina/26/comedy-central-family.html
   
 7. Zou ik niet doen , Dutchmedia is altijd zeer goed geinformeerd en ga dus maar uit van 1 Oktober
   
 8. Comedy Central Family heeft inmiddels de website ook aangepast.
   
 9. Laatst bewerkt door een moderator: 29 aug 2008
 10. Ik denk persoonlijk dat deze zender vanaf oktober bij meer aanbieders te zien zal zijn en dat men daarom wil wachten met de introductie.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina