1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Philips DCR 2022 hangt steeds vast

Discussie in 'Digitale TV - Irdeto ontvangers' gestart door Julion, 16 jun 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik heb sinds een week, via de Maastricht-actie van @home, een Philips DCR 2022 ontvanger.
  Iedere keer al ik mijn Sharp LCD TV aan zet krijg ik de DCR 2022 niet meer aan.
  Dan moet ik de stekker er uit trekken om hem weer aan de gang te krijgen.
  Als ik de DCR 2022 eerst aan zet dan hangt het beeld vast.
  Ik heb wel geluid maar de ontvanger doet niest meer.
  Om hem uit te zetten moet ik weer de stekker er uit trekken.

  Dit is al de 2e ontvanger met dat probleem.

  Ik heb ook al een andere scart-kabel gebruikt.
   
 2. Als de Philips vastloopt, en daar heb ik eigenlijk geen problemen mee, komt dit doordat het digitale tv signaal op de kabel ernstig gestoord binnenkomt. Het heeft verder niets te maken met de gebruikte scart kabel. Het omwisselen van de ontvanger lost het probleem niet op; het is de aard van het beestje...
   
 3. Hallo Julian, ik heb hetzelfde probleem, (ook Maastricht) het ligt in de meeste gevallen niet aan de decoder, ook niet aan de kabels.
   
 4. Ontvanger omgeruild voor een Samsung

  Ik heb vandaag de ontvanger bij IT'S omgeruild voor een Samsung.
  En tot nu toe ben ik zeer te vreden.
  Ik heb van de verkoper gehoord dat zij al 40 Philips ontvangers retour hebben ontvangen met verschillende problemen.
  Vooral bij een zwakker signaal hapert de ontvanger.
   
 5. bij mij vanavond tot nu toe geen enkele vastloper, ben ook benieuwd naar de verdere ervaringen met de samsung... trouwens 40 stuks retour :shock: er zijn wel veel philipsen geleverd in maastricht vanwege het 15 euro aanbod
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 16 jun 2008
 6. DCR2022 omruilen

  Julion, Ik heb dezelfde problemen steeds. Toch geeft de decoder aan dat het signaal 100% is. Kijk ook maar eens op de andere link in dit decoder forum.
  Heb je deze Philips decoder dan ook via It's gekregen? Ik heb hem via een leverancier in Heer ontvangen. Ik was verbaasd dat ik deze Philips moest nemen. Er was geen keus zeiden zij. Had jij die dan wel? Ik had persoonlijk liever een Samsung gehad vanwege mijn Samsung LCD scherm en te combineren afstandsbediening.
   
 7. Omruilen

  Beste lezers, kijk even in het andere draadje van dit apparaat. Uiteindelijk heb ik deze Philips ook kunnen omruilen voor een Samsung DCB270R. Ben er zeer tevreden over. Maar feitelijk dient elk apparaat, na aansluiten, gewoon goed te functioneren. Ik begrijp niet dat fabrikanten hun naam te grabbel gooien door niet goed functionerende apparaten in de markt te zetten. Het lijkt er op of ze ergens in een of achteraf land in elkaar gepriegeld worden voor zeer weinig geld. Zoveel problemen lees ik over decoders. Zonde en bovendien kweekt men achterdocht daardoor en kat uit de boom kijken. Enfin ik ben tot zover nu geholpen.
   
 8. Ik heb afgelopen weekend ook de Philips gehaald. Nu had ik ook meteen problemen met de sterkte van het signaal, wat blijkt het meegeleverde kabeltje voor het doorlussen naar de TV stoort gigantisch (En dan zeggen ze dat je je eigen installatie moet controleren, terwijl ze nog niet eens een fatsoenlijk kabeltje kunnen meeleveren).

  Ik vind trouwens wel dat de Philips een totaal onleesbaar teletekst/ondertiteling lettertype heeft, ik vraag me echt af hoe ze daar bij komen.
   
 9. Blokkeren Philips DRC 2022 door slechte koeling.

  Mijn Philips DCR 2022 blokkeerd alléén als deze niet geheel vrij staat. Moet dus goed kunnen ventileren! Verder uitstekend beeld en geluid (ruim een jaar in mijn bezit).
   
 10. hallo

  Wij hebben ook problemen met de zenders RTL 5, SBS 6 en RTL 7.... ook een Philips decoder van de aanbieding gekocht.... We wonen in Maastricht... ik heb via de helpdesk verschillende opties gekregen, zoals... splitter ertussenuit, nieuwe kabel... allemaal gedaan en we krijgen totaal geen beeld op die zenders.... wat nu??? ik word daar niet vrolijk van!!!
  groet fortuna
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 8 apr 2009
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina