1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
    Verberg deze melding

mail versturen

Discussie in 'Internet - Email' gestart door jobo182, 12 jun 2008.

Niet open voor verdere reacties.
  1. ik weet niet of ik in het juiste topic zit, want ik zit bij @home,
    de sites van home zijn nl niet te bereiken,
    mijn probleem is, dat ik in OE6 geen mail met een afbeelding meer kan versturen, er verschijnt dan nl de melding:

    Er is een onbekende fout opgetreden. Onderwerp 'test', Account: 'jobo48', Server: 'mail.home.nl', Protocol: SMTP, Reactie van server: '550 Dit bericht
    bericht is ongewenste email en wordt niet verzonden. (201)', Poort: 25,
    Beveiligd(SSL): Nee, Serverfout: 550, Foutnummer: 0x800CCC69

    dit probleem speelt al een hele tijd ! Heb ook de support van home toendertijd hierover een mail gestuurd, maar geen reactie ontvangen;

    als ik met Windows Mail (Vista) via de andere pc dezelfde mail verstuur, word die wel verzonden, dus daar speelt dat probleem niet;
    Hoe kan dit en hoe zou dit op te lossen zijn ?
    gr, jobo
     
  2. Heb je soms een anti-virus pakket op die computer die dit blokkeert ?
    Lijkt me niet iets van de @home server.
     
  3. natuurlijk heb ik een antivirusprogramma (zou onverstandig zijn, als men dit niet had !) en wel NOD32,
    dit programma draait ook op de vista pc, dus daar kan het niet aan liggen,
    maar n.m.m. aan het spambeleid van home !
    waarom wel in OE6 (XPhome) en niet in Windows Mail (Vista)
     
  4. Als je via 2 pc's met hetzelfde mailadres probeert te versturen en bij één pc wordt het bericht wel verstuurd, dan ligt het aan je mailclient of aan je av programma.

    Verwijder eens je account in OE6 en maak een nieuwe aan en zet je av programma even uit en verzend het bericht nogmaals.

    Succes.
     
  5. Waarom zou @home mailtjes met een plaatje weigeren ??
    Als dat zo zou zijn kreeg je ze met vista ook niet weg.....
    Weet je zeker dat je afzender-adres goed staat in OE ?
     
  6. natuurlijk heb ik op de pc's niet dezelfde mail account en het uitschakelen van het av programma helpt ook niet;

    ik dacht dat dit probleem bij jullie bekend was, want ik ben niet de enige @homer met dat probleem;
    een tijdje geleden zijn hierover een boel klachtenmails verstuurt naar support@home.nl door div mensen, maar de reactie was, dat het spambeleid was aangepast.
    ook vreemd is, dat wanneer ik een javascript of tabel gebruik in de mail met afb, word het ook verzonden, maar dus niet in een normale mail met Rich text;
    verstuur ik de mail met afb vanuit Word, dan word het wel verzonden !

    ik heb een hele tijd met Vista gewerkt, waardoor ik dat probleem niet had, maar nu met OE6, zie ik, dat het probleem er nog steeds is,

    via http://www.home.nl/klantenservice/ kan ik het contactformulier ook niet te 'voorschijn' halen,
     
  7. Stuur je die berichten aan 1 adres of aan meerdere?
    Ik zie via google inderdaad meldingen hierover van anderen via @home in het verleden, maar dat ging dan over mensen die mails met plaatjes aan meer dan 5 adressen stuurden.

    Je schrijft dat het verschillende accounts zijn op de machines. Kun je op de XP machine eens een extra account aanmaken met de gegevens die normaal op Vista staan. Krijgt die account dan wel mail met plaatjes weg ?
     
  8. ik kan niet zomaar met een andere acount mail versturen naar de mailgroep van Seniorweb, waar ik ben aangemeld, dan moet ik me daar aanmelden met een ander @adres en dan versturen via die account, maar dat heb ik ook al geprobeerd en werkt ook niet,
    toen ik nog met de Vista pc werkte, was het dezelfde account, dus met dezelfde gegevens;
     
  9. ik heb vorige week nogmaals een mail gestuurd naar de support@home.nl
    ivm het niet kunnen versturen van een mail met afb/foto via OE6,
    deze word nl geweigerd, zie de melding die ik dan te zien krijg:

    Er is een onbekende fout opgetreden. Onderwerp 'info', Account: 'jmghbosch',
    Server: 'mail.home.nl', Protocol: SMTP, Reactie van server: '550 Dit bericht
    bericht is ongewenste email en wordt niet verzonden. (200)', Poort: 25,
    Beveiligd(SSL): Nee, Serverfout: 550, Foutnummer: 0x800CCC69

    mijn instellingen staan allemaal goed, want mail, ook met een bijlage word wel verzonden, maar dus niet als ik een foto/afb invoeg,
    vandaag antwoord ontvangen, niet te geloven wat zij schrijven, o.a. het advies om de accounts te verwijderen en nieuw in te stellen en:

    Indien u gebruik maakt van een firewall, anti-virus programma en/of
    spamfilter, zorg er dan voor dat deze zoveel mogelijk uitgeschakeld zijn
    op het moment dat u e-mails verstuurt en/of ontvangt. Wilt u
    ondersteuning bij het instellen van een andere e-mail client dan Outlook
    Express,dan adviseren wij u contact op te nemen met de
    fabrikant/leverancier van uw e-mailclient.
    De problemen zouden nu verholpen moeten zijn. Mocht dit echter niet het geval zijn, dan kunt u het beste telefonisch contact opnemen met
    Microsoft via 020-5001500. Zij kunnen u eventueel instrueren over
    verdere handelingen.


    het ligt toch echt aan het aangepaste spambeleid van home,
    dit hebben ze in een eerdere mail ook toegegeven,
    nou daar ben ik dus niet blij mee en met de antwoorden kan ik niks !!!!
    jammer dat ik geen vaste tel aansluiting heb, anders had ik allang ADSL genomen,
    want oplossen doet home niet !
     
  10. winrar en of winzip doen soms wonderen :mrgreen:
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina