1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

pvr hikt op de 754 MHZ zenders

Discussie in 'Samsung DCB-P850R (PVR)' gestart door neozion, 11 jun 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Op de 754 MHZ zenders zijn er problemen icm de pvr. Betreft hilversumbest, 101 tv en fashion tv.

  Als ik de decoder aanzet en naar 1 van de 3 zenders gaat is de signaalsterkte +- 30% en de kwaliteit +- 70%. Na 2 seconden wordt dat 2x 0% en krijg ik de melding e48 geen signaal.

  Zet ik met de AB de decoder uit en aan werkt het prima en wordt het 40% en 80%. Heb alle kabels vervangen, heb de pvr vanuit het menu geresset, met de knop achterop uitgezet en even gewacht en weer aangezet. Niets helpt hier tegen. Is sinds een paar weken geval.

  Op alle andere zenders is dit probleem er niet. Er is ook niet pas een ander apparaat in huis gekomen dat eventueel op die freq werkt.

  Dit bovenstaande is opzich geen probleem, ware het niet dat is 's nachts Dalziel & Pascoe opneem van hilversumbest. Deze opnames gaan dus geregeld mis.

  Iemand een idee? Betreft gebied 7421.

  Kan het te maken hebben met een probleem in de verdeelkast in de straat? Hier zijn volgens mij problemen mee geweest (staat ook erg scheef :?)
   
 2. tuner probleem

  hallo,

  Ik heb ook dit probleem gehad,alle kabels vervangen Hirschmann kabels stekkers etc,Nieuwe scartkabels.10 maanden oud was de decoder toen retour voor garantiereparatie via winkelier. Kwam 3,5 week later terug men had de RESET IC vervangen.Helaas 4 maanden later weer problemen met blokerig beeld op een aantal zenders.NU kon hij niet meer onder garantie worden gerepareerd kosten voor een nieuwe tuner 99 euro. na klagen werd dit teruggebracht tot 49 euro.Dit allemaal bij een apparaat wat een aanschafprijs had van 399 euro.Heb nu maar een Humax gekocht,aangezien de Samsung al 4 weken in reparatie is .
  Dus ik zou erop staan dat ze de tuner vervangen.Trouwens wie weet of er 2 aparte tuners inzitten of dat er een duotuner in zit.?
   
 3. 2 stuks
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina