1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo actie met HD-ontvanger.

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door AW78, 8 jun 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ziggo heeft een actie waarbij je voor 199,.- euro een HD ontvanger koopt en dan gratis een startpakket en drie maanden het HD pakket erbij krijgt.

  Maar ik heb ergens anders gelezen dat je 50,- euro retour krijgt bij de aankoop van een HD ontvanger!

  Hoe zit het nou? Gelden deze acties allebei? Kun je kiezen? Of geldt de actie van 50,- euro retour alleen onder bepaalde voorwaarden?

  Ziggo al gebeld hierover, maar de mevrouw die ik aan de lijn had wist het niet, ook niet na vragen aan een collega. :?
   
 2. Ik heb bijna twee weken geleden deze decoder gekocht en weet niks van die 50 euro. Op de doos staat het volgende: Gratis sport in HD nu bij aankoop van een Samsung HD decoder. Gratis HD zenders voor 3 maanden. Gratis ZIGGO startpakket t.w.v. 29.95 Nu zit ik in het @home gebied maar volgens mij maakt dat niks uit.

  propper8-)
   
 3. Ik weet het antwoord ook niet, wel dat Ziggo van de oude HD-ontvangers af wil omdat er een nieuwe lichting komt, zowel samsung als Humax
   
 4. Waarom zou Ziggo van "oude HD ontvangers af moeten" ???

  Ziggo maakt zelf helemaal geen ontvangers en levert bij acties alleen wat er op dat moment op de markt is, dezelfde die je in de winkel kunt kopen.
   
 5. Volgens mij levert Ziggo wat er bij hun op voorraad staat. Hoe denk je dat Ziggo anders zo goedkoop kan leveren?? Dat komt door de inkoopkorting doordat men er vele tegelijk koopt. Ziggo moet nu eerst door de oude voorraad heen...
   
 6. ...tsja... blijkbaar weet jij veel van hoe ziggo werkt, daar kan ik dus niet tegenop.
   
 7. Ik weet wel hoe een bedrijf werkt... niet hoe Ziggo werkt. Een tv-handelaar doet ook zijn oude tv's tegen stuntprijzen weg wanneer er nieuwe op de markt komen.
   
 8. Dat blijkt :wink:
   
 9. Ik ben pas sinds kort abonee van Ziggo, omdat ik daarvóór aangesloten was op de CAI van mijn wooncomplex. 2 helpdeskmedewerkers zeiden onafhankelijk van elkaar dat ik de rekening van de HD decoder goed moest bewaren, want in juli zou een actie starten waarbij ik maar liefst €99,- korting kon krijgen op dat ding.
  Nu het juli is, en ik de decoder heb aangeschaft voor €199,-, heb ik weer gebeld, al 2 keer, en nu weten ze daar ineens niets van.
  Ik heb een kopie opgestuurd van de rekening naar de klantenservice, maar nog geen reactie gekregen.
   
 10. €199 min €99 is €100. En een HD ontvanger voor €100 lijkt me wel zééér onwaarschijnlijk. :lol:
  Ik denk dat die korting er bij de €199 al vanaf was.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina