1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

NL-1 HD Storingen hier melden

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door anoniem, 6 jun 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. hoorde op een satteliet forum ook mensen met problemen. Maar daar schijnt het per decoder te verschillen, problemen zijn hetzelfde als hier. Ik heb overigens de eerste wedstrijd normaal kunnen kijken (heel af en toe groene strepen) De tweede wedstrijd gaf om de 20 (en soms om de 10) seconden een glitch, zappen naar een ander kanaal verhielp bij mij het probleem, tweede helft geen last gehad.

  Lijkt dus toch wel per decoder te verschillen, hoop dat de interactieve ontvanger deze problemen niet heeft. Vind 400 euro wel erg veel geld voor een decoder, dus ik denk niet dat ik het neem zodra het hier beschikbaar is, en durf ook niet mijn samsung weg te doen als ik de nieuwe ontvanger erbij heb.
   
 2. Vandaag kijk ik op NL1-HD naar Roland Garros en zie geen problemen (wordt dit niet in HD uitgezonden?). Wel valt het geluid op NL1-HD nog steeds weg. Bij mij duurt die uitval erg lang. Na heen en weer zappen, is het geluid dan weer terug.
  Dit was trouwens al voor de start van de EK het geval.

  Oeps, de artefacts zijn ook weer terug! Om de 15 seconden storing in het beeld.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 8 jun 2008
 3. Nee Roland Garros wordt niet in HD uitgezonden op nl1HD. Hoop dat ze dat volgend jaar wel doen, in HD ziet het er gewoon prachtig uit. Er staat ook geen HD logo bij, dus lijkt me duidelijk. Hier op dit moment geen storingen op nl1HD. Geluid en beeld doen het.
   
 4. Artefacts in Voorhout

  Tijdens Roland Garros finale op NL 1 HD nu regelmatig artefacts zichtbaar (lokatie Voorhout). Gisteren probleemloos kunnen kijken. Samsung HD decoder.
   
 5. Tennis in HD

  Ik zie wel het HD logo en heb erg mooi beeld op NL1 HD.
  Ook geen geluidprobleem.
   
 6. Zie jij rechtsboven het nederland 1 logo dan hd staan? Ik heb het niet over de decoder, dat lampje brand standaard op NL1HD
   
 7. Nee, je hebt gelijk. Wanneer ik de info knop van de afstandsbediening indruk zie ik ipv SD wel HD staan. Vandaar dat ik dacht dat het in HD was.
  Het beeld is overigens wel erg scherp in vergelijking met de gewone NL 1.
   
 8. Ik zie geen verschil tussen nl1HD en de gewone nederland 1 als er niet in HD wordt uitgezonden. Kan me voorstellen dat het voor jouw gevoel een beter beeld geeft.
   
 9. Wij hebben digitale televisie en een samsung kastje, hier hebben wij overigens geen beeld en geen geluid bij geen 1 net?
   
 10. Goed, nu weer NL1-HD in HD-kwaliteit... En maar weer hopen op verbetering.
  De studio-interviews hebben in ieder geval - net als gisteren - een probleem met de lipsync. Geluid en beeld zijn niet synchroon, nu ook in interview met Gert-Jan Verbeek. Erg irritant.
  Sittard, postcode 1637, Samsung HD-decoder.
  Artefacts vanmiddag niet alleen op NL1-HD maar ook op andere HD-zenders. De kwaliteit wordt er niet beter op....
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina