1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

NL-1 HD Storingen hier melden

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door anoniem, 6 jun 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. In welk formaat wordt het eigenlijk uitgezonden door NOS/Ziggo? 1080i of 720p. Ik verwacht 720p, maar je kunt het niet zien op de Samsung box. Overigens maakt het op mijn TV nagenoeg niks uit, beide geven een mooi beeld.
   
 2. Hier in Hoofddorp alleen een regelmatige onderbreking van het geluid, duurt nog geen seconde. Verder 1x keer dat Jack met z'n ogen bleef knipperen voor ongeveer 5 seconden.
   
 3. Voor de eerste wedstrijd ging ook hier het beeld op zwart, kwam na een poosje terug, gevolgd door het HD-logo van Nederland 1.

  Bij de wedstrijden om de 20 seconden een (soms negatieve) 'flits' van een beeld, dat zich eerder (20 seconden?) in de wedstrijd heeft afgespeeld. Snel wisselen van kanaal en weer terug loste niets op. Vreemd genoeg verliep de 2e helft van Portugal - Turkije vrijwel probleemloos.

  De andere HD-kanalen hadden de hele avond geen problemen. Heb verder eerder de hele week probleemloos gekeken naar Nederland 1 HD.
   
 4. Aan het eind van de eerste helft zwitserland - tsjechie 2 maal dat het beeld bevroor en groene blokjes aan de onderkant. Geluid niets op aan te merken. Ik ben zeer tevreden.
   
 5. Vond de EK-HD uitzending goed. Bij de 2e wedstrijd zaten er regelmatig groene verstoringen in beeld en haperde soms het geluid.
  Het gras was, bij beweging vd camera, 1 egale vlakte, tewijl het bij een stilstaand beeld, goed te zien was, dat het veld uit sprietjes bestaat.

  Wél erg: sinds gisteren, zaterdag, brokkelig SD beeld op alle zenders. En ik ben niet aan de instellingen geweest!!
  Wie nog meer in omg. Noord Limburg?
   
 6. Hier in de omgeving van ALMELO ook steeds storingne in beeld en wegvallend geluid zoals meerder in de topic hebben beschreven. Het werd zelfs zo irri dat we maar overgeschakeld hebben naar de normale NL 1 zender.

  Is dit probleem al bekend bij ZIGGO en gaan ze er wat aan doen? Vind hetw el jammer dat er weer kinderziektes in de HD kanalen zitten!
   
 7. Gisteren zoals velen van jullie eveneens de wedstrijden in HD-kwaliteit bekeken.

  Zoals reeds geschreven; regelmatig bleef het beeld stilstaan en zag je inderdaad flashbacks van een aantal seconden eerder.

  Het veranderen van kanaal (Nederland 1) en hierna weer naar Nederland 1 HD verhielp bij ons het probleem. Hieruit concludeer ik dat het probleem aan de decoder ligt en deze mogelijk problemen heeft om de signalen te verwerken.

  Overigens is het verschil tussen de genoemde kanalen duidelijk waar te nemen.
   
 8. Tsjechië - Zwitserland prima, af en toe wat glitches maar bij Portugal - Turkije viel om de paar seconden het geluid weg, postcode 7411
   
 9. Wow als ik dit zo lees heb ik mazzel gehad.

  Heb alleen Portugal-Turkije gekeken en heb alleen om de 10 minuten het wegvallen van het geluid voor een seconde ofzo gehad. Het beeld was helemaal perfect, zonder glitches of rare artifacts...

  Postcode 2284, Rijswijk, oude Casema gebied...
   
 10. hdtv uitval

  Hier in Kerkrade uitval van geluid en artifacten en beelden die al eerder waren geweest maar dan in blokjes.

  In eerste helft van turkije-portugal meer dan in tweede helft.

  Groet
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina