1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

NL-1 HD Storingen hier melden

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door anoniem, 6 jun 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Aha, dus ik was niet de enige. zat idd op alle kanalen rond die tijd. Had het al eerder gehad afgelopen weekend. Het was na ongeveer 10 minuten weg.
   
 2. Ik heb nog steeds last van de haperingen, al zo'n 9 dagen op rij nu. Alle Nederlandse commerciële zenders hebben er last van (RTL, Net5, SBS, Veronica), de publieke zenders hebben dit niet. Nog meer mensen die nog steeds deze klachten hebben¿

  PC: 9406 RK.
   
 3. Na de software update en het instellen van de testkanalen liep de decoder 2 keer vast. Vervolgens 2 keer van de stroom gehaald en sindsdien geen problemen meer.
  Net als voorheen kijk ik al dagen volledig storingsvrij naar alle (HD) zenders in Hengelo ov.
  Ik heb zelfs het idee dat alle zenders iets beter zijn op testkanaal Twente, maar dit kan misschien ook door de vakantie komen (minder gebruikers en storing???)
   
 4. Het vreemde aan mijn haperingen is dat het zo rond 20:30 uur stopt, daarna zijn de haperingen verdwenen op alle zenders...
   
 5. Je kijkt op een PC zie ik in je profiel, die is toch niet druk bezig met andere taken? Bijvoorbeeld een virus-scanner die om 20:30 klaar is?

  Want het probleem wat je beschrijft zie ik niet gemeld door anderen in @home gebied dus lijkt me meer op iets lokaals in signaal of ontvanger bij jou zelf.
   
 6. Nope, ik kijk al zo'n 3 jaar met exact dezelfde settings en dergelijke. Virusscanner heb ik niet, dus daar ligt het ook niet aan. Het is pas begonnen toen de anderen ook over haperingen begonnen.

  En ook al was het wel een probleem aan mijn kant, dan is het wel heel erg frapant dat het alleen op de commerciële zenders plaats vindt. Anders zouden alle zenders er wel last van hebben. :wink:
   
 7. Ik heb nog steeds dagelijks dat de melding PRE LOG2 diverse keren links boven in het scherm komt te staan bij Nederland 1 HD (720p). Zit dat in het signaal? Is het een storing? Of heeft niemand anders dit opgemerkt???
   
 8. Ja, ik heb dit ook opgemerkt. Ook bij het 1080i signaal van NLHD1.
   
 9. Alfons Verbiest

  Alfons Verbiest Forum Member

  Berichten:
  2.069
  Ziggo:
  Alles in 1
  Gebied:
  fUPC
  Meer..
  Locatie:
  Almere
  Lid geworden:
  26 feb 2006
  Nee hoor, is geen storing. Ik kijk via UPC en heb ook CDS en bij die beiden heb je precies hetzelfde.
   
 10. Maar.....is dat normaal dan? En heb je het alleen bij het HD signaal of ook bij het SD signaal?
  En als het normaal is, wat betekent het dan?
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina