1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Dit nieuwe forum is ontstaan door de samenvoeging van Ziggo-Gebruikers en Chelloo.
  Ontzet Notitie

NL-1 HD Storingen hier melden

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door anoniem, 6 jun 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. aartstyle

  aartstyle Forum Member

  Berichten:
  307
  Tjaa zo blijf ik aan de gang met al die storingen. Je weet op deze manier ook niet of het aan jou ligt of extern. Denkje een probleem opgelost te hebben begint het weer van voor of aan. Het is dat jij hier reageerde anders had ik ongeveer alles naar buiten gesodemieterd! Dus bij deze nogmaals bedankt.
  Is dit eigenlijk een officieel forum van ziggo? Zoja, waarom worden de storingsmeldingen voor in dit geval ziggo west danniet gemeld aan de klantenservice? Dat die vakantiekrachten/studenten/ 1e lijns support medewerkers niet veel verder komen dan de standaard antwoorden is wel logisch (die zijn in veel gevallen voldoende), maar dat ze ook van groepsstoringen niet op de hoogte zijn en doen alsof het aan de huisinstallatie ligt is toch wel kwalijk te noemen.
   
 2. CeeS

  CeeS Legend (✝ 2016)

  Berichten:
  12.349
  Wordt beetje off-topic hier, maar voor de duidelijkheid dan even kort (wil je er verder op in gaan dan even in een nieuw topic in de juiste forumgroep aub) :

  Dit forum wordt in stand gehouden door de Multikabel Gebruikers Vereniging (MGV) en is dus geen eigendom van Ziggo. Er zijn wel veel Ziggo-medewerkers te vinden die vaak in hun vrije tijd mee-discussieren. Gesignaleerde problemen worden door die medewerkers vaak wel opgepakt.

  Verder overlegt de MGV wel met Ziggo over zaken die 'ons' als klanten aangaan. Maar wij zijn geen verlengstuk van de Helpdesk/Klantenservice en acute storingen moeten dus altijd via de helpdesk/klantenservice gemeld worden. Dat moet/kan verbeteren vind ik zelf, maar daar zal Ziggo aan mee moeten willen werken.
   
 3. kamphajm

  kamphajm Forum Member

  Berichten:
  333
  Hebben we hier bij @Home Zuid (Sittard) misschien ook zo'n groepsstoring? De laatste dagen hebben we ook via de SD-kanalen af en toe last van storingen op de RTL-zenders en SBS-6 en Net 5? Hoe kom je daar achter als de site van Ziggo de storing niet meldt?


   
 4. anoniem

  anoniem Cable Expert

  Berichten:
  4.086

  dan zullen toch eerst een aantal mensen een storing moeten melden, alvorens wij aan kunnen geven dat het een groepstoring betrefd.
   
 5. kamphajm

  kamphajm Forum Member

  Berichten:
  333
  Het leek op dezelfde storing die ook door diverse anderen gemeld wordt vanuit Casema/Multikabel gebied. Is nu bij de problemen met de HD-artefacts gekomen....

   
 6. BertvanHorck

  BertvanHorck Forum Member

  Berichten:
  460
  storing in Graft de Rijp

  sinds een paar dagen stokt het beeld en geluid heel vaak op het test ID kanaal zowel bij Ned 1 1080i al ook de andere HD zenders.
  De SD zenders hebben geen stokkende beelden maar wel stokkend geluid
   
 7. CeeS

  CeeS Legend (✝ 2016)

  Berichten:
  12.349
  Vermoedelijk zelfde wat ik een stukje terug in deze discussie beschreef, hopelijk is dat nu opgelost want gisteravond na 20:00 uur en vanmorgen niet meer gezien (wat niet wil zeggen dat het er niet was want ik kijk ook niet altijd :wink:. )

  Edit:
  Correctie, het is blijkbaar nog niet verholpen, vanmorgen na 10:00 uur trad het probleem weer op. Zie de discussie hier ....
   
 8. daantje3

  daantje3 Forum Member

  Berichten:
  19
  lipsync ned 1 hd

  ik heb op ned 1 hd last van lipsync . en waarom is eurosport hd alleen in 4/3 formaat en niet in 16/9 als ik instel op beeldvullend dan nog steeds klein beeld, komt dit door de testversie.
   
 9. pr123

  pr123 Forum Member

  Berichten:
  686
  beeld

  ik heb erg last dat meerdere zenders een haperend beeld heeft.
  Getest op 2 tv's
  dit is nu al 3 dagen zo.
  Zowel SD als HD

  gebied Casema
   
 10. BertvanHorck

  BertvanHorck Forum Member

  Berichten:
  460
  14:36 zondag RTL7 Grand Prix, weer veel haperingen op het beeld (ID 1080i Ned 1 instellingen)
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina