1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

NL-1 HD Storingen hier melden

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door anoniem, 6 jun 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. hier in Groningen geen problemen meer sinds maandag.zondag overigens ook geen problemen gehad. Ik ben nu wel zeer content met ziggo.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 10 jun 2008
 2. Ook in Assen geen problemen meer. Beeld en geluid perfekt.
   
 3. Perfect

  Zoetermeer niets meer te klagen, geweldig beeld en geluid Toppie, houden zo en wat mij betreft de teletekst uitgeschakeld laten! Postcode gebied 2719.
   
 4. Ik heb nog steeds een superstrakbeeld storingvrij synchroon geluid.(wel PCM-geluid -du- kiezen bij de audiosporen)
  Ik heb de indruk dat veel van de klachten niet zo zeer te maken hebben met de doorgifte van Nederland 1-Hd, maar met de ontvangstkwaliteit (aansluitingen kabels etc) bij de klagers zelf. ALs iemand hier op het forum het heeft over artefacts op Eurosport 1-HD dan ligt dat m.i. aan een slechte algemene ontvangst (of die van enkele frequenties) van de klager.

  Wat mij nog wel duidelijk is geworden is dat het in zee gaan met Samsung voor HDTV door de Zeskogroep een miskleun eerste klas is geweest. Ik heb 6 van die apparaten bij de plaatselijke Mediamarkt omgeruild, ze voldeden geen van allen. Het apparaat wat ik nu heb en redelijk storingvrij is, is een gerefurbished van Samsung, de omruilactie van december 2006. (versie 1.30) Maar zelfs dit apparaat heeft onvolkomenheden die niet zouden mogen bij een toestel van deze prijsklasse.

  Behalve dat ik niente kan opnemen vanuit welke uitgang dan ook, behalve dan met de VHS-recorder(!) geeft het apparaat bij donkerblauwe vlakken die langer dan 20 seconden geprojecteerd worden een 'inbrandeffect' zoals nu met de scorebalk van het EK-voetbal naast het NOSl-ogo. Dat kan natuurlijk niet bij een LCD-tv, het inbrandeffect is dan ook niet meer te zien als ik op analoog overschakel of een DVD draai.. En zit hem dius in de Samsung-box zelf. Ik heb hetzelfde probleem als ik iets instel in het menu, dan zie ik de contouren ervan de hele avond ghosten door mijn beeld. Als de box een avondje uit is geweest is het de volgende dag weer weg, tot zich weer een donkerblauw vlak aandient. Gelukkig valt de mate van ingebrandheid mee, maar ook dit zou niet mogen.

  Kortom: Ik denk dat Ziggo een vette kluif zal hebben aan het tevreden krijgen van al die ontevreden HD-kijkers want de variabelen voor storingen zijn mega....
   
 5. Ook hier in Tegelen geen problemen meer sinds maandag.
  Nu alleen Eurosport nog :)
   
 6. Due is constant [E-6] 000000

   
 7. Beeld perfect,idd sinds maandag is het er op vooruit gegaan. Alleen nog regelmatig een korte onderbreking in het geluid.
  5803
   
 8. Gisteren een zeer duidelijke verbetering. De genomen acties lijken te werken. Ik zit in ex-Multikabel gebied en gebruik o.a DCB-H360R.
   
 9. Post ik het hier ook nog maar voor de administratie van anoniem:):

  Hier geen flashbacks meer, dus dat probleem is opgelost. Wel nog steeds lichte artefacts op alle HD kanalen terwijl de ber op 0 staat, maar dat is een wijk probleem zoals al in andere topics is te lezen (wijk vathorst amersfoort).
   
 10. Samsung DCB-H360R beeld en geluid niet synchroon

  Sinds enige dagen loopt het beeld en geluid niet meer synchroon bij Film1 HD en Ned1 HD, vreemd genoeg loopt het geluid wel synchroon bij de andere HD kanalen.

  Decoder werkte tot nu uitstekend, goed beeld geluid ok,
  Zou het helpen als ik het geluid via een optische kabel verbind?

  Ziggo in Den Haag, ontvanger: Samsung DCB-H360R.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina