1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Veel storingen en niet lipsynchroon.

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door kuyer, 6 jun 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. zie antwoord boven
   
 2. zag het al staan na het plaatsen van me reactie.. onze reacties waren gelijk.

  Dan wens in jullie maar succes met de software upgrade volgende week.
  Dat alles in 1x helemaal goed mag gaan zonder dat er iets tegen zit:wink:
   
 3. Hey Anoniem al een update?

  1. Is de upgrade al gedaan of staat hij nog steeds in de planning voor deze week of zijn de plannen gewijzigd?

  Als we weten dat de upgrade is gedaan kunnen we het als gebruikers onder elkaar allemaal een beetje in de gaten houden of de problemen met lipsync over zijn.
   

 4. Helaas, de update is uitgevoerd maar we hebben gezien dat de lipsync niet volledig is opgelost. Het probleem is op dit moment weer in onderzoek.
   
 5. Anoniem,

  Hebben jullie D.A.I. mee draaien?
   
 6. insider..

  Daar ben ik niet helemaal zeker van, het is vorige week een bepaalde periode niet gebruikt / ge-bypassed. Op dit moment weet ik het niet. De DAI lijkt waarschijnlijk niet de oorzaak van het probleem. We hebben de lipsync helaas nog maar 1 keer zelf kunnen reproduceren daarbij was geen DAI betrokken.
   
 7. Het vreemde is dat ik minder lipsync problemen (lijk) te hebben met mijn DCB-9401R, de Samsung DCB-H360RA heeft er erg veel last van. Beeld loopt voor op de audio, nu kan ik bijvoorbeeld via mijn reciever het geluid wel vertragen, maar versnellen is natuurlijk wat lastig :?
   
 8. Lipsync problemen en matige kwaliteit

  Ik heb sinds begin week een Sony Bravia 40D3500 Full HD TV en de Samsung DCB-H360R(A) digitale decoder. Op elkaar aangesloten via HDMI. Ik heb tot op heden elke avond last van lipsynchronisatie problemen. Standaard op de RTL Zenders en SBS6, en gisteren ook op 1 kanaal van Film 1 (ik heb 3 maanden alle zenders op proef). Er zit zo'n anderhalve seconde verschil tussen beeld en geluid en het is echt zwaar irritant tv kijken.

  Ook vindt ik de kwaliteit van de tv-zenders onderling te veel verschillen. Zo is MTV en TMF echt van zeer matige kwaliteit (veel korrelige pixels). De ene RTL zender is scherp, terwijl de andere echt niet te kijken is. Ook Nederland 1, 2 en 3 vindt ik redelijk matig, maar RTL 4 is weer wel helder.

  Tot nu toe ben ik dus nog niet echt tevreden over digitale televisie. Ik hoop dat deze problemen in de nabije toekomst verholpen worden door @Home / Ziggo. Mijn postcode gebied is 5141 (Waalwijk).

  Zijn er meer mensen in deze regio met dezelfde problemen?
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina