1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Veel storingen en niet lipsynchroon.

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door kuyer, 6 jun 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hier (6417) ook geen lipsync probleem meer.
   
 2. Wij weten dat in ons systeem lipsync kan ontstaan (nieuwe digitale headend). Zodra het gemeld wordt kunnen we het probleem verhelpen, maar we kunnen het niet voorkomen. Binnen enkele weken wordt nieuwe software verwacht die dit probleem moet voorkomen.
   
 3. National Geographic Channel heeft in ieder geval overdag last van artifacts/blokvorming met soms zelf enkele secondes vastlopend beeld.
   
 4. wil je dit probleem plaatsen onder casema / multikabel ??

   
 5. Er staat naast mijn naam Multikabel.
   
 6. ja juist daarom, want je plaatst je storing in de rubriek storingen in het @Home gebied

   
 7. gisteren rond 22:50 uur weer plotseling lipsync. problemen, het gebeurde op consumenten tv maar het was ook op rtl4, 7 en net5.
  Toen ik weer terugzapte naar consumenten tv verscheen weer 's (na lange tijd)die E34 melding maar herstelde niet, na 10 minuten heb ik even heen en weer gezapt en had weer beeld.

  vraag aan anoniem
  zou die fix/workaround die eerder uitgebracht is voor die E34 melding niet meer werken met het nieuwe headend dat nu in gebruik is??? want normaal zou die e34 melding zich moeten herstellen en dat gebeurde dus niet.
   
 8. Twigger,

  ik zie geen aanleiding dat de E34 specifiek verband zou kunnen met het nieuwe headend. De lipsync houdt hier overigens wel verband mee. T.a.v de lipsync hebben we nu een beta verise van de software in test voor het headend. T.a.v de ir-fox wordt de nieuwe software in wk 31 (uit mijn hoofd) gecertificeerd. Als de software goed is wordt deze de week daarop beschikbaar gesteld. Overigens de lipsync van consumenten TV heeft geen relatie met het headend. Ik kan nog eens kijken of we een alarm hebben gehad gisteravond op deze zender.


  groet
   
 9. anoniem bedankt voor de info.
  Wij hadden consumenten tv opstaan en plotseling lipsync problemen, daarna even op rtl en net5 gekeken en daar was het ook aanwezig maar kan toeval zijn.
   
 10. Ik heb een Nokia en zit ook in het @home-gebied, Verschrikkelijke lipsync (zit echt veel tijd tussen beeld en geluid!!) op RTL. Ik keek overigens Grijpstra en dacht eerst nog dat het aan het programma lag, later keek ik RTL nieuws en ook weer hetzelfde probleem. Kortom een oude bug keert terug.... en het is verschrikkelijk irritant.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina