1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Problemen Telefonie

Discussie in 'Telefonie - Vast' gestart door CampNou, 5 jun 2008.

Niet open voor verdere reacties.

 1. In de volksmond heet dit bagitaliseren van klachten.
  Natuurlijk is het enige probleem niet dat het nieuwe modem nog moet komen.
  Zo zal men er bij Ziggo uiteraard wel over denken, maar de problemen liggen toch veel dieper.

  Het is toch te idioot voor woorden dat het antwoord afhankelijk is van de medewerker die de zaak behandeld. Niets regels, procedures en eerlijkheid, iedere medewerker geeft een totaal ander antwoord op dezelfde problemen.
  Volgens de ene medewerker moet ik het installatiepakket al ontvangen hebben en volgens de andere moet hij nog verstuurd worden. Een derde weet dan weer te melden dat ik al 10 dagen kan bellen. Een vierde betreurt het dat mevrouw X is overleden en deelt mee, dat de aansluiting per 1 mei wordt beëindigd.
  Daar komt dus nog bij, dat zonder het versturen van de modems, ze wel geactiveerd worden in de systemen.

  En dan durf jij te beweren dat het enige probleem is, dat ik mijn modem nog niet ontvangen heb?
   
 2. Nee, dat schreef ik niet....
  Ik schreef dit omdat de mogelijke uitleg die Tja gaf wel logisch lijkt.

  "Het enige probleem wat nog voor jou op dit moment overblijft als het goed is", bedoelde ik. Het zou zomaar kunnen dat als je modem binnen is dat je telefonie het dan wel doet.

  Dat er van alles voor die tijd mis gaat is natuurlijk erg slecht en niet goed te praten door Ziggo. Ik ben ook benieuwd of je ook tot september zou moeten wachten zoals in groningen en omgeving blijkbaar nu door @home gezegd wordt. Als je dan 1 euro per dag krijgt loopt dat lekker op :?

  Maar het was zeker niet de bedoeling om je probleem te bagatelliseren.
   
 3. Volgens één van de medewerkers moet de telefoon het bij mij al doen vanaf 11 juni. (dit is aangegeven in een mail naar mij toe).
  Trouwens zaterdag werd mij medegedeeld dat het pakket al verstuurd was. Vandaag kreeg ik reactie op een klacht en daarin werd weer gemeld, dat het pakket WORDT toegezonden, dus nog niet onderweg is.
  Kijk, dat er wat mis gaat vind ik nog niet het grootste probleem. Voor mij is dat het feit dat ze er allemaal maar een potje op los liegen. Laten ze nu eens gewoon de waarheid vertellen. Als we tot september moeten wachten is dat natuurlijk zuur, maar we weten dan wel waar we aan toe zijn.
   
 4. @ JohanHDrent

  Wij vinden het erg vervelend te lezen dat u problemen ondervindt met uw telefonieverbinding. Hiervoor onze excuses. Als u een e-mail zendt met uw klantgegevens en een begeleidend schrijven naar support@home.nl, met als onderwerpregel "Webcare", nemen wij uw klacht in behandeling.

  Met vriendelijke groet,

  Ziggo Webteam
   

 5. GEACHT WEBTEAM!!!!!!!!!

  Op 22 juni heb ik reeds een klacht naar dat emailadres gestuurd!!
  Ik zou binnen een termijn van ongeveer 14 dagen bericht terug krijgen.
  Ondanks deze ontvangstbevestiging is het zo, dat u verder nog geen enkele reactie op mijn klacht gegeven heeft!!!!!!!!!!!
   
 6. Klanten Ziggo zitten vele uren zonder telefoon

  24 juli 2008 | 07:20


  BREDA - Veel klanten in Zuid-Nederland van telefoon-, internet- en tv-aanbieder Ziggo hebben zo'n 17 uur achter elkaar zonder telefoon gezeten.
  De storing begon volgens Ziggo dinsdag rond 18.00 uur. Pas gisteren omstreeks 11.00 uur was het mankement verholpen............................... Klik onderstaande link voor volledig artikel

  http://www.bndestem.nl/algemeen/economie/3461944/Klanten-Ziggo-zitten-vele-uren-zonder-telefoon.ece
   
 7. Wat ik maar raar vind: elke beetje telco operator heeft z'n primaire systemen dubbel en/of redundant uitgevoerd. En een call manager is echt zo'n systeem. Gaat er dan een 'computer' (zoals in het De Stem artikel staat ...) plat, dan moet een 2e (3e enzovoort) dat direct automatisch overnemen.

  Ik mag toch aannemen dat Ziggo er voor gezorgd heeft dat er nergens een "single-point-of-failure" kan ontstaan?
   
 8. Blijkbaar gaat het nu beter

  En zowaar. Vanmiddag een telefoontje van het Webteam.
  Het was een heel goed gesprek, waarbij ze niet alleen spijt betuigden, maar ook bereidt bleken om op een nette manier mij schadeloos te stellen.
  Het wordt allemaal op papier gezet, en dan is het even afwachten of ze hun woord houden, maar het vertrouwen begint terug te komen...
   
 9. Je kan je nooit tegen alles in dekken.
  Daarnaast impliceert het verhaal geen hardware storing maar een software storing en dan wordt het verhaal toch iets anders.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina