1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Nog steeds storing na bezoek monteur

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door aartstyle, 5 jun 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hoi anoniem, het tweede is dus het geval. Signaal gaat omlaag en de ber gaat omhoog. Tegelijkertijd ook storing op het analoge signaal op de slaapkamer. Tevens hebben de buren hier ook last van (weet niet of dat op hetzelfde moment is maar dat denk ik wel) Dus interferentie lijkt het dus niet te zijn. Maar wat dan wel?

  p.s. bedankt voor je reacties, heb ik heel wat meer aan dan de klantenservice, ook al doen die hun best.
   
 2. kun je nog eens aangeven op welke zenders dit probleem voorkomt.
   
 3. Hoi,

  het gebeurt op alle zenders. Maar degene met de laagste frequentie hebben er het meeste last van. Eurosport HD is het meest gevoelig voor de storingen.
   
 4. raak je je internet verbinding dan ook kwijt ?

  Als zenders met een lagere frequentie hier meer last van hebben dan duidt vaak op een slechte verbinding / slecht contact
   
 5. Alles nog een keer nagelopen en niks kunnen vinden. Storingen blijven. Zowel met oplopende BER op alle zenders maar ook zonder oplopende BER op ned 1 HD. Wat moet ik nu doen? Ik heb er best wat (geld) voor over om dit probleem opgelost te krijgen als het natuurlijk aan mijn bekabeling ligt. Moet ik een elektricien in huren. Moet ik een monteur van ziggo hier een hele avond tv laten kijken? Roep maar....... Ik weet het namelijk niet meer.

  p.s. Internet verbinding valt er niet helemaal uit. Of de snelheid minder wordt weet ik niet (niks van gemerkt). De telefoon begint wel te kraken trouwens tijdens een oplopende ber. Bij de buren valt de internet verbinding wel regelmatig weg.
   
 6. Dit probleem zou op te lossen moeten zijn maar ik weet niet wat de monteurs in dit soort situaties aan middelen hebben voor duurmetingen. In principe zou men meetapparatuur achter kunnen laten die ze van afstand lunnen benaderen via je internet aansluiting. Ik heb echter geen contact met de regio / field engineers in 'West'. Als je zeker weet dat het analoog op alle kanalen ook 'inzakt' en je buren dezelfde probelem hebben op dezelfde tijdstippen dan mag je me een PM sturen net NAW gegevens.
  Mischien dat we het modem ook op afstand kunnen loggen/pollen om hier evt. signaal verslechtering uit af te leiden.
   
 7. Over stoorsingnaal op lijn/andere apparatuur, kan het! Ik heb voorheen ook gehad dat ik gewoon wakker werd van gebrabbel op mijn wekkerradio! Na wat onderzoek kwam dat inderdaad door een zendamateur!

  Ik zit zelf in de ict en paar jaar terug kon het zelfs zo erg zijn dat je server plat ging door de zendapparatuurd (portofoons/mobilefoons) die je had staan! Hoe vaak hoor je tegenwoordig je gsm nog over de radio brullen? Alles is tegenwoordig beter afgeschermd, maar als je een heel sterk signaal heb zou het zomaar kunnen dat de boel verstoord word.
   
 8. Hoi Anoniem, Ik zal ter bevestiging nog 1 keer langs de buren lopen vanavond. Gisteren trouwens geen oplopende ber gehad, wel storing op ned 1 HD zoals door velen al eerder vermeld. Daarna neem ik contact met je op. Alvast bedankt voor al je moeite.
   
 9. Hoi anoniem,

  Gisteren weer geen oplopende Ber gehad. Dus ik wacht nog ff met verdere actie. Echter nog wel steeds artefacts en geluidsproblemen op Ned 1 HD. ik heb alle instellingen staan zoals in andere topics is geadviseerd. Ook al een hard reset gedaan etc. Helpt allemaal niet. Krijgt Ziggo nog veel klachten over dit probleem op zijn helpdesk? In andere topics lees je deze klachten ook maar ik heb geen idee hoe groot dit probleem is.
  Is ziggo dit aan het onderzoeken?
   
 10. nee, want het klachten patroon is erg diffuus. Ik neem zelf nagenoeg geen storingen waar, dit betekent dat het dus niet op centraal niveau fout gaat,
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina