1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

telefoon doet het niet

Discussie in 'Telefonie - Vast' gestart door momsie50, 5 jun 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. hallo
  sinds ziggo het heeft overgenomen van multikabel kunnen wij met onze draadloze telefoon niet meer bellen maar wel gebeld worden.als we willen bellen horen we alleen maar gekraak en dan een lange pieptoon.gelukkig hebben we nog een analoge telefoon die het wel doet maar daar hebben we steeds dat er gebeld word met een onbekend nummer 00000 die 3x overgaat en dan stopt.nemen we de telefoon op dan horen we een ingesprektoon.
  Ik heb een speciale draadloze telefoon voor slechthorende met een extra versterker en een gewonen draadloze telefoon voor de andere familieleden en die doet het dus ook niet.We worden hier een beetje moedeloos van ook al omdat we een e-mail naar klantenservice van ziggo hebben gestuurd en nog steeds niets gehoord hebben.
  zijn er meer mensen die dit probleem kennen van de telefoon? of kan iemand mij helpen.

  gr.lida
   
 2. Als het andere toestel wel gewoon werkt, is er waarschijnlijk iets mis met je digitale set. Werkt deze wel bij de buren?
   
 3. hallo,
  wij hebben 2 draadloze telefoons en alle 2 doen ze het niet terwijl ze het eerst wel alle 2 deden op hetzelfde net.zou het kunnen dat ik nu maar 1 telefoon kan gebruken? ik vind het heel vreemd omdat we al jaren die 2 telefoons gebruiken en nu opeens het niet meer doen.
  en mijn vaste telefoon doet het wel.
  gr.lida
   
 4. Ik had ook eens een probleem (@home gebied) toen hadden we met onze 2 draadloze telefoons ook alleen maar gekraak maar konden niet bellen.
  En toe kregen we met de bijgeleverde testtelefoon wel gewoon beltoon.

  De modem van het stroom gehaald testtelefoon erin en toen weer laten opstarten. en toen vervangen door onze 2 telefoons en het probleem was opgelost.
   
 5. hallo

  ik heb het probleem opgelost met de telefoon en nu moeten jullie niet gaan lachen hoor maar er zat een stekkertje verkeerd aangesloten hahahahahahha:lol::lol::lol::lol:. stom hoor maar we hadden een telefoon van het netwerk er even afgehaald en toen is het mis gegaan met de stekkers.
  evengoed nog bedankt voor jullie reacties.

  gr.lida
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina