1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Casema ism Sitecom WL-173

Discussie in 'Internet - Eigen netwerk' gestart door de juin, 5 jun 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik bedoel met de router er wel tussen, maar dan niet draadloos maar de laptop aangesloten via een kabel naar de router en router naar het modem.

  (dit om uit te sluiten dat je niet toevallig via draadloos een probleem hebt en dat je router het wel doet. Het zou kunnen dat je in het netwerk van de buren zit bijvoorbeeld)
   
 2. oh, verkeerd gelezen sorry. met kabel heb ik het in het begin voornamelijk geprobeerd en dat werkte ook niet. ik heb zijn SSID gewijzigd in zijn eigen naam, waardoor ik wel zeker weet dat ik draadloos aan de goede router connect (er hangen idd nog wel wat sitecommetjes in de lucht daar). de reden dat ik het draadloos eens geprobeerd heb, was omdat er aangegeven werd dat de kabel tussen het modem en de router wellicht gaar was. door die te vervangen met de andere kabel (die hij normaal gebruikt om bedraad te internetten vanaf het modem), weet ik in ieder geval zeker dat het daar niet aan ligt.
   
 3. Als je in het configuratie menu van die router zit, doe je dat via Wifi of kabel? ik dacht hier en daar ter zien dat je dat via een kabel doet.

  Even een paar dingen uitsluiten
  Zie je de router in het lijstje met netwerken staan? ja heb ik gelezen
  Het Ziggo modem is dat draadloos of niet?
  heb je wel eens een 20 minuten gewacht, soms kan het even duren voor het moden een ipadrs afgeeft!
   
 4. Welke aanbieder heb je gekozen bij het installeren van de router? Je moet kiezen voor een modem zonder password. Bijvoorbeeld Casema of de optie Motorola zonder password.

  In andere gevallen kan het modem botsen met computernamen etc waardoor er geen IP meer doorkomt voor je draadloze verbinding.
   
 5. De post waar je op reageert is van juni/juli, die is vast wel opgelost....
   
 6. Om heel eerlijk te zijn:
  ik kreeg door zijn post een mailtje als notification dat er iets in dit onderwerp was geplaatst en dat deed me denken 'oja, daar was ik voor onze vakanties mee bezig geweest' :oops: ik moet die vriend van me maar weer eens bellen om te kijken of we dit alsnog op kunnen lossen denk ik :)
  ik zal dan eerst alle genoemde mogelijke oplossingen eens doorlopen, mocht ik nog vast lopen kom ik er zeker op terug!
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina