1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Onderling Bellen ?

Discussie in 'Telefonie - Vast' gestart door Orca45, 5 jun 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Als je op je online factuur kijkt zie je dat ook die 'onderling-bellen' gesprekken die als 'regionaal' stonden inmiddels gecorrigeerd zijn. Deze worden met de komende factuur verrekend. De klantenservice heeft je vermoedelijk hetzelfde verteld ?
  Je moet anders even zoeken op dit forum, er lopen meerdere topics over en dit bovenstaande antwoord zul je vaker tegenkomen.
   
 2. Bij mij staat het nu ook in de factuur online correct. Ik had ook netjes een email gehad van de klantenservice dat ik online kon kijken wat ik precies moest overmaken. Ik heb dat dus gedaan wat er nog openstond.

  En wat gebeurt er een dag later op mijn internetbankieren overzicht. Gaat ziggo dat bedrag dat ik terug zou krijgen terug storten. Maar ik heb dat al van het bedrag afgehaald. Dus ze kijken geeneens wat er binnenkomt.
  Ik wacht het wel af wat er gaat gebeuren want moest volgens de klantenservice alleen overmaken wat er nog open stond.

  En ik neem aan dat het anders wel verrekend wordt met de volgende factuur.
   
 3. Dank je wel,..die 7 euro stond van de week nog niet vermeld,...bij me online factuur,ik had wel bericht gehad,..dat ze de 15 euro zouden verrekenen met de volgende factuur,..maar ik zag van de week opeens dat ze dat bedrag terug gestort hadden.:?
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina