1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Onderling Bellen ?

Discussie in 'Telefonie - Vast' gestart door Orca45, 5 jun 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Bij Multikabel was het zo, dat de gebruikers onderling gratis met elkaar belde.
  Gaat dit ook met de ziggogebruikers gebeuren?
  Dus eigenlijk wordt het gebied vergroot ?

  Orca45
   
 2. Heb je een "alles in 1 pakket" dan is dat gratis.
  Heb je alleen een telefoonabonnement (Z1) dan is dat 50% van de kosten.
   
 3. Ik had een Power abonnement, dus een Z1 pakket.

  Is dat al ingegaan, dat je nu met alle Ziggo gebruikers kan bellen ?

  Orca45
   
 4. Een powerabonnement (Z1) is internet.
  Een telefoonabonnement is ook een Z1.

  Maar kijk even hier http://www.ziggo.nl/ onder producten/telefonie of alles in 1 paketten, daar vind je alle informatie.
   
 5. Z1 pakket? Dus geen 'Alles in 1 Plus of Extra'? Het onderling bellen is alleen gratis bij een 'Alles in 1' abonnement zoals laguna al gezegd heeft.
   
 6. Ik heb een Alles-1-extra pakket.

  Zie inderdaad dat we nu met alles Ziggo klanten is.

  gratis bellen met alle andere 800.000 abonnees van Telefonie van Ziggo
  lage tarieven naar vast (€ 0,024 per minuut) en mobiel (€ 0,16 per minuut)
  overstappen met behoud van nummer en toestel
  gratis voicemail, nummerweergave, sterretjesdiensten
  geschikt voor de meeste alarmsystemen

  Bedankt voor jullie reactie

  Orca45
   
 7. Ik had bij Multkabel de Powerbundel, dus nu Alles-in-1 Extra bij Ziggo. Dit zou dus onderling gratis bellen moeten zijn/blijven. Nu keek ik echter via http://www.ziggo.nl/mijnziggo naar mijn factuur van de afgelopen periode en wat schetst mijn verbazing: het bellen onderling is dus wel gewoon in rekening gebracht! Dit bedraagt in mijn geval 'slechts' 90 cent, maar toch. Op de pagina met het factuuroverzicht staat naast het totaalbedrag van de factuur ook een bedrag bij "waarvan te laat" voor een bedrag van -90 cent (negatief dus). Wellicht dat dit een soort van verrekening is?! Feit blijft dat het totaalbedrag van de factuur dus wel inclusief deze 90 cent is en dit is wat ik moet betalen. Beetje vreemde gang van zaken. Vooralsnog voel ik me absoluut niet thuis bij Ziggo :roll:
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 5 jun 2008
 8. ja dit s is een fout iesreen die meer dan 1 euro evvel n rekening gebrach gekeren heeft krjgt het teruggestort bij alles onder de 1 euo ward heb op de volgende facur berekent
   
 9. Het is zelfs zo dat je ook je andere bedragen moet nakijken, bij mij zijn er bij nationaal en lokaal bellen gewoon nummers neergezet welke onderling zijn. Dus er klopt totaal niets van mijn factuur. Ik heb daar al een email over gestuurd naar de klantenservice maar die reageren nergens op. Zeer slechte zaak van Ziggo. Dus ik zou als ik jouw was ook eens kijken naar de andere overzichten van kosten bij de telefonie want het is een grote chaos.

  Bij mij in mijn factuuroverzicht staat ook dat negatieve bedrag maar dat is alleen voor het onderling bellen overzicht. De kosten die daar nog bij moeten komen omdat die door ziggo in de verkeerde tabel zijn ondergebracht (meer dan 5 euro) zijn daar nog niet bij verrekend. Ik heb ze gevraagd om een nieuwe factuur die klopt maar helaas geen enkele reactie van hun kant uit.
   
 10. Ik heb 22 euro teveel betaalt,...deze maand,..onderling bellen,..moest ik opeens betalen,...en ook stonden de nummers van onderling bellen in het rijtje van in de regio bellen met niet ziggo klanten,...de 15 euro heb ik terug gestort gekregen,..maar waar die 7 euro opeens zijn gebleven,...:?,..en dan nog 30 minuten zitten wachten aan de telefoon,..voor dat ik de klantservice had ,..a 10 cent per minuut,..ik vind het een schande:x
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina