1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Alles-in-1 aangevraagd, nu helemaal geen internet meer!

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door wilcodepilco, 4 jun 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hallo,
  16 mei heb ik telefonisch contact gehad met Ziggo en Alles-In-Een-Plus aangevraagd. Ik heb op dit moment al Casema TV + Broadband Basic. Ik zou binnen 4 werkdagen een bevestigingsbrief krijgen. Heb niks gehad en exact een week later (23 mei) gebeld voor status. Het bleek dat de hele aanvraag niet bekend was :cry:. Opnieuw aanvraag ingediend en kreeg hetzelfde antwoord, binnen 4 werkdagen bevestigingsbrief. Om niet weer een week voor niks te wachten op maandag 27 mei met klantenservice gebeld. Ja de aanvraag was binnen gekomen en 31-5-08 zou alles omgezet worden. Enkele dagen daarna zou nieuwe modem + digitale tuner bezorgd worden. Op maandagochtend 2 juni nog steeds geen brief/modem/digituner van Ziggo. Internetsnelheid ook nog steeds hetzelfde. Voor de zekerheid ff stroom van modem afgehaald om te kijken of dat helpt. Helaas werd het toen van kwaad tot erger, komt nu telkens melding dat modem geactiveerd moet worden, als ik dan op next klikt komt melding dat modem niet herkend wordt. Blijkbaar is er dus op de achtergrond al e.e.a omgezet maar heb ik nieuwe modem nog niet en werkt nu dus internet niet meer.:evil:
  Gebeld met klantenservice, was geen oplossing voor :shock:. Ik moet wachten op nieuwe modem maar wanneer die komt is onbekend... Ik had al wel brief met activatiecode gehad moeten hebben zegt ze, helaas deze nooit gehad, de bevestigingsbrief trouwens ook niet. Ze zou de brief opnieuw uitsturen en binnen 2 dagen miet die binnen zijn.
  Vandaag nog steeds niks gehad en weer gebeld. Blijkt pakket met verstuurde nieuwe modem verdwenen te zijn, ze ging hem opnieuw opsturen, kost 5 werkdagen. Brief wordt trouwens ook voor de 3e keer opnieuw verstuurd. Uitgelegd dat ik er eigenlijk geen vertrouwen meer in heb en de boel wil annuleren, dit blijkt niet te gaan. Gevraagd of totdat nieuwe modem komt het 'oude' internet weer aangezet kan worden want nu kan ik niks. Nee was ook niet mogelijk.

  Hopeloze situatie dit dus die waarschijnlijk nog wel ff gaat duren. Ergste vind ik dat je iets werkend hebt, een upgrade aanvraagd en dan zomaar je huidige internet eruit gaat en dit niet te herstellen is. De digitale Tuner was trouwens bedoeld voor EK maar vraag me af of ik dat nog ga halen :cry:

  Enfin, het vervelendste is dat ik in het verleden een dergelijks al heb meegemaakt met casema en dat kostte me destijds ook heel veel tijd/geduld/geld(hepdesk). Ik had gehoopt dat het bedrijf gegroeid zou zijn en zeker nu met nieuwe naam een betere service zou leveren. Buiten bovengenoemde problemen heb ik telkens ook telkens al heel lang in de wacht gestaan en het vervelendste vind ik nog de onmacht. Je krijgt enkel een callcentermedewerker die goed zijn best doet maar verder ook helaas weinig voor je kan doen. Uitvallen tegen medewerker vind ik dus geen optie maar daardoor voel ik me wel machteloos.

  Iemand ideeen tips of moet ik dit gewoon accepteren en iedere paar dagen maar ff checken wat de status is? Als nu mijn huidige internet gewoon door was blijven gaan had ik het allemaal niet zo'n probleem gevonden maar nu is het wel erg lastig allemaal.

  Groetjes Wilco (vanaf Wlan netwerk van de buren....)
   
 2. Update!

  update!

  Gisteren (5 juni) brief bevestigingsbrief ontvangen voor omzetten abo. Dagtekening brief is 23 mei. Is dus bijna 2 weken onderweg geweest, maar goed ik heb 'm en ik weet nu in elk geval zeker dat mijn adres goed in de Ziggo database staat :).
  Brief bevat tevens Modem Activatiecode en wachtwoord. Nieuwe modem is nog niet binnen en kan dus nog steeds niet internetten :evil:. Geprobeerd mijn huidige modem te activeren met de activatiecode maar dat pakt tie niet. Ik wacht maar ff tot maandag en dan maar weer eens bellen.
   
 3. En? Al wat nieuws. Heb ook omgezet naar Alles-in-1 maar modem begimt al kuren te vertonen. Ben benieuwd wanneer ik mijn spullen krijg.
   
 4. Update

  Jazeker er is nieuws! Afgelopen maandag (9 juni) maar weer eens gebeld voor status. Kreeg een vriendelijke medewerkster die helaas eerlijk vertelde dat ze geen datum meer durfde te noemen voor wanneer ik mijn nieuwe modem en DTV zou kunnen ontvangen. :cry: Wederom aangegeven dat ik dit jammer vind maar dat ik het meest jammer vind dat mijn huidige internetverbinding ondertussen al een week niet meer werkt en daar blijkbaar niks aan te doen is. Dit vond ze een vreemd verhaal, volgens haar zou ik wél door moeten kunnen internetten. (lijkt mij ook logisch, gelukkig nu bij Ziggo iemand gevonden die dezelfde mening heeft!). Ze heeft me doorverbonden met een technsiche medewerker welke tijdelijk mijn 'oude' modem weer geactiveerd of iets dergelijks. Enfin, ik belde overdag op mijn werk (ivm de belkosten) en toen ik 's avonds thuis kwam werkte internet weer! Helaas maar op 2 mbit (in tegenstelling tot de 4 Mbit dieik had en de 8 Mbit die ik aangevraagd heb) maar goed ik ben online. Over dat ik nu (tijdelijk) op een lage snelheid zit durf ik eigenlijk al niet meer te bellen, ben nu in elk geval online en durf ze niet meer te laten 'rommelen' , zometeen zit ik weer zonder :-(.
  Eerst maar eens die nieuwe modem afwachten, morgen maar weer eens bellen waar die blijft....
   
 5. Het werkt

  Afgelopen zaterdag mijn modem en digitale ontvanger thuis gekregen :lol:
  Uiteraard werkte het niet gelijk, digitale TV wel maar modem krege ik niet geactiveerd. Vanochtend maar weer eens gebeld, lange wachttijd maar uiteindelijk een medewerker gesproken welke oude modem gedeactiveerd heeft en nieuwe geactiveerd. Toen ik vanavond thuis kwam werkte het. Snelheid is goed, soms zelf iets hoger dan de beloofde 8Mbit dus mij hoor je niet klagen.
  Eind goed al goed dus maar heb er wel veel voor moeten bellen en 1 week zonder internet gezeten!!!
   
 6. Ik heb vandaag via TNT decoder ontvangen. Maar geen modem (had al alles, maar niet in 1). De bevestigingsbrief die eerst hoort te komen heb ik ook nog niet ontvangen.
   
 7. Mijn modem hebben ze van 20 naar uit gezet.
  Medewerker heeft mn bootfile aangepast ik weer online
  Internet traag weer gebeld bootfile van 20 was naar 8 gezet maar 16 bestond niet nu zit ik op 12
  Maar goed 1.5 mb op nieuwsgroepen overleef ik wel
   
 8. O.k. Bevestigingsbrief ondertussen gehad met activatiecodes (heb ik die nodig ??). En DTV pakket en de factuur. Staat er 39,95 op voor de decoder ipv gratis. Service mail gestuurd en krijg ik ditr antwoord (wel opgelost dus hoop dat het ook echt niet afgeschreven wordt)


  Ik heb helemaal niet via internet besteld, dat werkte namelijk niet. Weken later gebeld en ze zeiden zelf dat dat niet functioneerde (op 16 mei geprobeerd) en toen via de telefoon geregeld.

  Ben benieuwd hoe het nu gaat met mijn internetverbinding binnenkort. De verhoging komt hier maar voor 50% door.

  Mod : ***) Naam verwijderd.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina