1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Aanmelden en activatie bij Ziggo

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door dcorbet, 4 jun 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. re

  wat erg. Kan je het niet annhuleren en dan zo'n p[akket in de winkel kopen, die hebben ze nog volop hoor
  Tenminste ik zag ze hier nog genoeg liggen in de winkel.
   
 2. Meen je dat nou? :shock:

  Als dat echt zo is, dan ga ik er daar morgen een halen en kunnen ze hun pakket in hun r##t stoppen.
  Dat kunnen ze me toch niet maken zeg, wel aan winkels leveren en nieuwe abonnees een maand laten wachten.
   
 3. re

  Je hebt door het hele land dealers van Ziggo, die leveren een pakket twv 39,95, dat is internet, tv en telefoon, vraag of ze het hebben en advies hoe en wat en dan bel je ziggo af . Hier in het dorp hebben ze ook pakken staan dus neem aan dat andere dealers die ook hebben.
  Zoek op de site of er dicht bij jou ook een dealer is. Ik hoorde het van die man een dag nadat ik het al in huis had, hij vond het jammer dat ik niet bij hem had gekocht.
  Groetjes
   
 4. re

  op de site van Ziggo, aan de l. kant verkooppunten dat zijn de dealers
   
 5. Okay maar ik heb alleen het internet modem nodig en digitale tv, heb geen telefonie er bij genomen.
  Zal morgen eens kijken of ik langs de winkels kom en me laten informeren.

  Bel ik eventueel met Ziggo vanuit de winkel dat ik m'n pakket daar mee neem.
   
 6. re

  ja, dat is een goeie. Het is bij de beesten af wat je akllemaal leest en hoort. Ik mag dan niet eens klagen. Heb alleen nog geen digitaal tv kastje en mijn telefoon doet niks, ik kan internetten.
  Ik hoor het van je morgen, succes
  Groetjes
   
 7. Morgen hoor je nog weinig van me denk ik, dankzij Ziggo kan ik alleen op het werk nog internetten en morgen is het lekker weekend :p
   
 8. Hoi daar ben ik weer. Was even drukjes met andere dingen. Ik heb een stukje terug gelezen en zal een update geven van wat bij mij gebeurd is.

  De monteur was gekomen en we hebben internet (zoals eerder gemeld). 2 dagen erna zouden wij op kabeltelefoon zitten. Dit is nogsteeds niet gebeurd.

  Eergisteren kregen we van de post een grote doos met een Samsung HD ontvanger (behoor jij die te krijgen Essel?). Aangezien we de Humax 9200c zouden krijgen hebben we deze geweigerd. De TNT post man zei zelf dat dit niet de eerste was vandaag en zeker niet in het algemeen dat deze geweigerd worden.

  Over de snelheid ben ik eigenlijk meer dan tevreden behalve de upload maar dat schijnt een landelijke firmware te wezen. Ik behoor een 16Mbit om 3Mbit te hebben maar ik kom met mijn download rond de 23Mbit (2,3MB/s) en upload rond de 2Mbit (200KB/s). af en toe is er met downloaden een behoorlijke uitschieter naar boven.

  Ben nu nog wachtende op:
  - telefoon
  - Humax 9200c hdd recorder
   
 9. re.Caveboy

  Dan ben je nog helemaal niks opgeschoten zeg. Ben reuze benieuwd hoe Ziggo dat gaat oplossen.
  Ik zit nog te wachten op mijn digitale tv ontvanger, ik heb Alles in een PLus en Z1 telefonie abonnement, geen harddisk recorder erbij.
  Ik heb vrijdagmiddag de afd. Telefonie te pakken gekregen. Heel gek, ze konden in mijn modem, Motorolla ,kijken en zagen er geen telefoon bij. Ze gaan nu uitzoeken waar dat is, het is een technisch probleem aan de bekabeling, ik zal teruggebeld worden begin van de week???? Ik hoop het maar. Hier is alles goed aangesloten maar het blijft een dooie lijn, lampje brandt ook niet. Naar mijn idee is de boel gewoon nog niet geactiveerd, als jij ook geen telefoon hebt , raar toch?

  De digitale ontvanger? ben benieuwd wanneer die komt.
  Groetjes
  Anneke
   
 10. gisteren heeft tnt bij mij geprobeerd voor de 2de keer de decoder te bezorgen maar was volgens de bezorger niet thuis (terwijl ik de hele dag thuis ben geweest, is bij mij al vaker voorgekomen)

  Ik twijfel om als ik morgen op het postkantoor zie dat ik de hd decoder krijg ipv de samsung pvr wat ik moet doen. Heb nl al een in mijn woonkamer een pvr staan en nu dat het ek in hd word uitgezonden lijkt het mij wel leuk om het restant van het ek in hd te kijken en ik kijk in mijn slaapkamer niet heel veel tv.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina