1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

@Sloom, nooit boven de 500kb/sec! met Internet Intensief

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door Titan1980, 4 jun 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Zo Brammetje, dat is wel een heel fijne houding. Jij geeft precies weer wat de mensen bij ziggo ook denken over hun klanten; niet zeuren. Misschien wist je dit nog niet, maar als iemand met een klacht komt is het laatste wat je moet doen een belerend antwoord geven. Ik neem niet aan dat jij bij ziggo werkt maar als dat wel het geval is dan denk ik niet dat dat heel lang zo blijft.
   
 2. mesnen blijven hier maar doorzeuren terwijl je ze probeert te helpen ik kan me voorstellen dat dat ongeloofelijk vermoeient werkt. als mensen geen gedult hebben en je probeert ze tog te helpen dan heb je er simpelweg een keer genoeg van.
   
 3. Oeps, weer tegen het zere been... Het spijt me enorm dat je je aangesproken voelt ;), maar het klopt wel. Het forum staat weer vol met 'first posts met klachten' en je ziet ze na een paar dagen niet meer. Dat zijn klachten die voor mij geen betekenis hebben, ik zie ze enkelt als een uitlaatklep die ze schijnbaar nodig hebben en thuis niet kunnen verwerken.

  Mensen zijn zo goed in aannames, maar ik zal even duidelijk tegen je zijn Joyce: nee, ik werk niet bij Ziggo. Maar wat dan nog? Denk je dat mensen ontslagen worden door hun uitspraken? Dan was heel de 'helpdesk' allang leeg joh (is natuurlijk een geintje ;)). Maar goed, suc6 hier...

  Typisch dat juist mijn bericht aangehaald wordt... ;)
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 13 jun 2008
 4. Ook hier geen klagen hoor over de snelheid.
  [​IMG]

  Als ik dan de server gronigen neem is hij precies en soms zelfs over de 12000 kb/s heen. Maar Groningen kon ik net niet gebruiken.
   
 5. En je hebt nog gelijk ook. Toch is je reactie er eentje van het kaliber olie op het vuur. Niet dat het degene die het eerste bericht plaatste zal raken want die lijkt inderdaad ver te zoeken.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina